Site Rengi

DOLAR 32,5010
EURO 34,5615
ALTIN 2.501,44
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Polisi Aramaktan Çekindiğini Söyleyen Meryem Teyzenin Yüreğine Su Serpti

Polisi Aramaktan Çekindiğini Söyleyen Meryem Teyzenin Yüreğine Su Serpti
02.04.2020
A+
A-

Eskişehir’de, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, 65 yaş üstü Meryem teyzenin duyarlılığı duygulandırdı. Polisi sık arayıp meşgul etmekten çekindiğini söyleyen yaşlı kadına bekçi: “Kimsen olmadığı zaman ara 155’i biz sana ne zaman istersen yardımcı oluruz” diyerek yüreğine su serpti.

Eskişehir’de, İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için getirdiği sokağa çıkma yasağı kapsamında, bu kesimin ihtiyaçlarının karşılanmaya yönelik oluşturulan ‘Eskişehir Vefa Sosyal Destek Grubu’ çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar sürerken, 155’i arayıp sebze siparişi veren Meryem teyzenin duyarlılığı ise duygulandırdı.

“Polisi bir aradım, ikinciye aramaya sıkılıyorum”
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Meryem teyzenin kapısına götürdüğü siparişlerini tek tek sayarak teslim etti. Daha sonra siparişi teslim eden görevli bekçiye teşekkür edip helallik isteyen Meryem teyze: “Belediyede çalışan komşum, ‘Zabıtanın numarasını da al onlar da yardım ediyor’ dedi. Sıkılıyorum, polisi bir aradım, ikinciye aramaya sıkılıyorum dedim. Bana sıkılma dediler” ifadelerini kullandı.
Görevli bekçi ise: “Senin canın sağ olsun Meryem teyzecim, kimsen olmadığı zaman ara 155’i; biz veya bizim bir arkadaşımız gelir, sana ne zaman istersen yardımcı oluruz. Sen yeter ki bizlere haber ver. Yaşından dolayı dışarı çıkmamaya çalış. Sizler bizim baş tacımızsınız. Evde durun, kendinize dikkat edin bu bizim için yeterli” diyerek yaşlı kadının yüreğine su serpti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.