Site Rengi

DOLAR 32,3697
EURO 34,9815
ALTIN 2.326,16
BIST 9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Prof. Dr. Günay’dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret ve Tıp Bayramı Mesajı

Prof. Dr. Günay’dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret ve Tıp Bayramı Mesajı
14.03.2022
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Gamze Akın Mumcu, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Soner Yılmaz, 112 Acil Servis Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala ve Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yaşar Bildiriciyi ve İl Sağlık Müdürü Uğur Bilgeyi ziyaret etti. Prof. Dr. Günay, ziyaretlerinde sağlık çalışanlarına tüm Eskişehirliler adına teşekkürlerini iletirken, ‘’Şehrimizin çok değerli sağlık kuruluşlarını ve birimlerini ziyaret ederek istişarede bulunduk. Sağlık çalışanlarımızın özellikle pandemi döneminde ortaya koydukları üstün gayret ve özverinin farkındayız. İş Sağlık Müdürümüz ve Başhekimlerimizin şahsında tüm sağlık çalışanlarımız teşekkürlerimizi iletiyoruz.


TALEPLERİ VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Yapılan ziyarette ilgililerin talep ve önerilerini de dinleyen Günay, ‘’İlgililerden sağlık kuruluşlarımız ve sistemimiz hakkında talep ve önerilerini dinledik. Sağlık çalışanlarımızın özlük haklarından, çalışma ortamlarının iyileştirilmesi ve güvenliklerinin sağlanması dahil her konuda sorunlarını aktardılar. Bunları rapor olarak Sağlık Bakanlığımıza ilettik.’’ Şeklinde konuştu.


14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

‘’SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ!’’

Ziyaretlerinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını da kutlayan Günay, ‘’Sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Bu vesile ile bir kez daha belirtmek istiyorum ki sağlık çalışanlarına şiddet ve malpraktis konuları üzerine kararlılıkla gittiğimiz, gideceğimiz ve çok daha kararlı mücadele edeceğimiz konular. Sağlık çalışanlarımıza şiddet kabul edilebilir bir durum değil. İlgili bakanlıklarımız ortak çalışmalar yapıyor, en kısa zamanda kamuoyu ile de paylaşılacak. Sadece sağlık çalışanlarımızı değil tüm toplumu ve hepimizi ilgilendiren sorunlar ve birlikte mücadele edeceğiz. Herkes bu konu ile alakalı kendinde bir sorumluluk hissetmeli ve bu mücadelede en etkin şekilde yer almalı.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.