Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0797
ALTIN 2.300,60
BIST 9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Rektör Çomaklı’dan ‘Bahar Kalkanı Harekâtı’ Mesajı

Rektör Çomaklı’dan ‘Bahar Kalkanı Harekâtı’ Mesajı
03.03.2020
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İdlib’de askerlerimizin şehit olmasına sebep olan hain saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, Bahar Kalkanı Harekatı ile İdlib’e cemre düştüğünü belirten Çomaklı şu ifadelere yer verdi: “İdlib’de kahraman askerlerimizin şehadeti tüm milletimizi derinden sarsmıştır. Ancak yaşanan bu olumsuz duruma karşılık, çok az topluma nasip olan tarihimiz bize, Türkiye’nin sadece bir ülke değil bir vatan olduğunu ve milletimiz bir bütün halinde kenetlendiği zaman önümüzde hiçbir engelin duramayacağını göstermiştir. Türk milleti kenetlendiği zaman Çanakkale Savaşı’nda dönemin büyük devletlerine Çanakkale geçilmez diyebilmiş, Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele meydan okuyabilmiş ve 15 Temmuz’da darbecilere karşı göğsünü siper ederek milli iradeye sahip çıkabilmiştir. Muhakkak ki tüm milletimiz bir bütün olduğunda kışlar kısa süre içerisinde bahara dönecektir. Nitekim şanlı ordumuzun Bahar Kalkanı Harekatı ile İdlib’e cemre düşmüştür. İnandığı doğru yolda yürümekten asla vazgeçmeyen ve her daim mazlumu yanında olan milletimize ve şanlı ordumuza muvaffakiyetler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.