Site Rengi

DOLAR 32,3342
EURO 35,1132
ALTIN 2.308,92
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Rektör Çomaklı’dan ‘The Godfather’li Paylaşım

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı, sosyal medya hesabından üniversite tercihine yönelik bir video paylaşımı yaptı. Ne seçeceğine henüz karar verememiş bir öğrenci, Anadolu Üniversitesi'ne giderek; hangi bölümü seçeceğine karar veremediğini söylüyor. Öncelikle "Bankacılık, spor yönetimi, tv programcılığı, web tasarımı, felsefe, uluslararası ilişkiler gibi bölümleri düşünüyor. Daha sonra öğrencinin: "Yok artık! Bu kadarına inanmam mümkün değil!" diye hayıflandığı sırada, tercih danışmanının: "İnanmadıysanız rektörümüze de danışabilirsiniz!" demesi üzerine Anadolu Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı da videoya sürpriz bir şekilde dâhil oluyor ve öğrenciye:
"Hayâl dünyan çok zengin. Edebiyat bölümünü de bir düşün bence" diye tavsiyede bulunuyor.

Öğrenci bu tavsiyeye:
"Sözcüklere daha evvel verilmemiş anlamlar yükleyerek konuşmak gibi… Değil mi hocam?" diye cevap veriyor. Rektör Çomaklı videonun daha sonraki aşamasında oyunculuğu da düşünmesini tavsiye ettiği öğrenci Joker kılığına giriyor. Ve Rektör Çomaklı'ya:
"Gerçekten bende star ışığı var mı hocam?" diye soruyor. Rektör Çomaklı ise: 'The Goodfather' kostümüyle:
"Benim kadar değil evlat!" diyor.

Eğlenceli bu videonun sonunda üçlü gülüşürken; "Anadolu Üniversitesi – Senin Hayâllerin, Senin Üniversiten" introsu çıkıyor. Anadolu Üniversitesi'nde her öğrencinin kendine uygun bölümü bulabileceği mesajı yüklü bu videoyu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı:
"Herşeyin ve herkesin öğrencileri için çalıştığı global üniversite… Öğrencilerim için sanata soyundum" şeklinde paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.