Site Rengi

DOLAR 32,5998
EURO 34,7797
ALTIN 2.496,69
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Rektör Döğeroğlu: Tüm Bilgi, Birim ve Tecrübemizle Meslek Lisesinin Yanındayız

Rektör Döğeroğlu: Tüm Bilgi, Birim ve Tecrübemizle Meslek Lisesinin Yanındayız
12.12.2021
A+
A-

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Eskişehir OSB tarafından sanayinin gereksinimlerini karşılayacak son derece modern bir okul kazandırıldığını aktararak, “Üniversitemiz bilgi, birikim, tecrübe ve tüm imkanlarıyla her zaman sizlerin yanında” dedi.
Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Çabuk, Araştırma ve Lisansüstü Süreçler Direktörü Prof. Dr. Servet Turan ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Kaya ile birlikte Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ile birlikte atölyeleri ve sınıfları gezen Rektör Döğeroğlu ve beraberindeki heyet, yetkililerden okul hakkında bilgi aldı.


ESTÜ ile ortak çalışmalar yapmayı arzuluyoruz
Başkan Küpeli, bilimsel çalışmalar yanı sıra yetiştirecekleri nitelikli teknik elemanlarla Eskişehir sanayinin geleceğinin biçimlendirilmesinde büyük rol oynamayı hedeflediklerini ifade etti. Üretken ekonomiye değer katan, aranan iş gücü yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Küpeli, “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz son teknolojik sistemler kullanılarak verilen eğitimle Eskişehir Organize Sanayi Bölgemizdeki işletmelerin nitelikli personel ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. Sosyal ve ekonomik sektörler ile iş birliği yaparak hem ulusal ve hem uluslararası mesleki yeterliliğe sahip, mesleki değerlerle donatılmış; yenilikçi, girişimci, yaratıcı, üretken ekonomiye değer katan aranan iş gücü yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu hedeflere ulaşırken Eskişehir Teknik Üniversitemizin bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istiyoruz.

Üniversitemiz ve özellikle mühendislik fakültemizin değerli akademisyenleri ve öğrenci kulüplerini ortak çalışmalar yapmak üzere okulumuza bekliyoruz. Kapılarımız sizlere sonuna kadar açık ” diye konuştu.
Meslek lisemize tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız
Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Tuncay Döğeroğlu, Eskişehir OSB tarafından atölyeleri ve derslikleri ile donanımlı öğretmenleriyle çağın gereklerine uygun bir okul oluşturulduğunu ifade etti. Rektör Döğeroğlu, ESTÜ olarak, Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ortak çalışmalar yapmaya her zaman hazır olduklarını belirterek, “Okulu gezerken gördüklerimiz bizleri son derece etkiledi. Gerek atölyeleri gerekse derslikleriyle derece modern bir okul inşa edilmiş. Bu okul sadece Eskişehir OSB’ye değil, şehrimize ve ülkemize ciddi katkılar sunacak, işletmelerin nitelikli personel ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacaktır. Eskişehir Teknik Üniversite olarak yıllardır Eskişehir OSB ile yapmış olduğunuz iş birlikleri ile önemli işlere imza attık. Araştırma Üniversitesi misyonuyla çıktığımız yolda, lisemiz için mühendislik fakültemiz başta olmak üzere üniversitemizin tüm bilgi birikimlerini ve tecrübelerini paylaşmaya hazırız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.