Site Rengi

DOLAR 32,5641
EURO 34,7079
ALTIN 2.410,34
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Az Bulutlu
Eskişehir
28°C
Az Bulutlu
Sal 31°C
Çar 27°C
Per 22°C
Cum 26°C

Rektör Erdal çocukların 23 Nisan’ını Kutladı

Rektör Erdal çocukların 23 Nisan’ını Kutladı
23.04.2021
A+
A-

Rektör Erdal çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Anadolu Üniversitesi, Eskişehir’deki çocuk evlerinde kalan çocukları unutmadı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, çocuk evlerinde kalan çocukların bayramlarını kutladı ve eğitimleri için çocuklara kırtasiye seti hediye ederek, bayram coşkularına ortak oldu.

Erdal: “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı canı gönülden kutluyorum”

Çocuk evlerinde kalan çocuklara gönderdiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında Rektör Prof. Dr. Erdal şu sözlere yer verdi: “İnsanlığın umudu olan sımsıcak gülüşünüzün yüzlerinizden hiç eksik olmamasını ve gözlerinizdeki ışığın daima geleceğimize ümit olmasını temenni ederek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı canı gönülden kutluyorum. Ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatı olan sizleri çok sevdiğimi ve kampüste ağırlamak için sabırsızlıkla beklediğimi bilmenizi istiyorum. Yolunuz daima aydınlık olsun.”

İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden anlamlı proje

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü öğrencileri; İdil Şentürk, Tülay Gümüş, Ozan Çağlar, Duygu Can ve Bolat İliksiz, “Komşu Evdeki Oyun” başlıklı projeleri ile Eskişehir’deki çocuk evlerinde kalan çocuklara yönelik bir dizi etkinlik planladı. Anadolu Üniversitesi öğrencileri, “origami ve el işi atölyeleri, online masal dinletisi, dans atölyeleri ve jimnastik faaliyetleri, geri dönüşüm ve doğa bilinci atölyesi, online müze gezileri, deprem farkındalığı eğitimi ve iletişim faaliyetleri” başlıklarında düzenledikleri etkinliklerle pandemi dönemiyle birlikte çocukların artan sosyalleşme ihtiyaçlarına destek olmayı amaçlıyor. Anadolu Üniversitesi Eğitimi Destekleme Vakfı (EDEV) tarafından da desteklenen “Komşu Evdeki Oyun”  projesinin etkinlikleri 3 hafta boyunca devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.