Site Rengi

DOLAR 32,3295
EURO 35,0781
ALTIN 2.306,99
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sağlık-Sen’den ‘Mehmet Âkif İnan’ Anma Programı

Sağlık-Sen’den ‘Mehmet Âkif İnan’ Anma Programı
31.12.2019
A+
A-

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal; yazar, şair, eğitimci ve Memur-Sen, Sağlık-Sen gibi sendikaların kurucusu Mehmet Âkif İnan için anma programı düzenleyeceklerini ifade ederek, bir davet mesajı yayınladı. Başkan Köksal mesajında: “Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan ağabeyimizin vefatının sene-i devriyesinde kardeşi Op. Dr. Ahmet Hamdi İnan ve yol arkadaşı Eğitimci-Yazar Mustafa Özçelik’in katılımlarıyla “Erdemli Gençler, Kurucu Genel Başkan’ın İzinde” konulu anma programı düzenliyoruz.

“Her eylem yeniden diriltir beni/Nehirler düşlerim göl kenarında” diyerek tepkisiz toplumu harekete ve haklarını aramaya çağıran, yıllarca sindirilen Memur kesimin sesi olan Kurucu Genel Başkanımız sendikayı sadece hak arayan bir kurum olarak değil aynı zamanda aydınlatan bir kültür hareketi olarak da görüyordu. Özellikle Memur-Sen çatısı altında bir araya gelip düşünen, irdeleyen, memurların sorunlarını masaya yatırıp çareler arayan, görüş ve düşüncelerini özgürce ifade eden bir topluluk olma gibi çok erdemli bir projenin inşasına çalışmıştır yıllar yılı…

Genç Sağlık Sen Teşkilatımız ve Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği ile hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde, düşünceleri mazlumlara umut ışığı olan 7 Güzel Adam’ın, Mescid-i Aksa’nın şairi Mehmet Akif İnan’ı anma programımızla gönül dünyasını, hedeflerini ve beklentilerini geleceğimiz olan yeni nesille buluşturmayı amaçlıyoruz.

Bu vesile ile; 4 Ocak 2020 Cumartesi Günü Saat 19:30’da Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda anma programımıza tüm teşkilatımız ve halkımız davetlidir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.