Site Rengi

DOLAR 32,5885
EURO 34,8412
ALTIN 2.508,17
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Sağlık-Sen’den Sorumsuz Doktora Tepki

Sağlık-Sen’den Sorumsuz Doktora Tepki
18.03.2020
A+
A-

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, sosyal medya hesabından eski cezaevi hekimi Jalen Yılmaz’a tepki gösterdi, vali ve il sağlık müdürünü göreve çağırdı. Şube Başkanı Köksal, bazı yayın organları tarafından ‘28 Yıllık Doktor Koronavirüs Şüphesiyle Karantinaya Alındı’ haberlerine konu olan Yılmaz’a yönelik açıklamasında, Yılmaz’ın gereksiz paylaşımlar yaptığını ve HDP’li vekillerin Yılmaz’ı savunduğunu belirterek şunları söyledi: “Sosyal medya çok önemli!!

Doktor hanım yaptığı gereksiz paylaşımlar ile başta devletin açığını arayan kime hizmet ettiği belli olan partinin vekilleri tarafından savunulmuş. Bunun devamında ‘H Tipi Kapalı Cezaevi Mahkumları Serbest Kalsın!’ haberleri yapan sayın vekile ve kamuoyuna duyurulur!

Devletimizin resmî makamlarını takip edin sayın HDP  milletvekili! Siz Kuzey Irak’ta dağlara çıkabilir ve ihtiyaç halinde veterinere gözükebilirsiniz. Devletimizin gece gündüz mücadele verdiği ve siyasetin susup sadece bir beraber olduğu ve daha sıkı bir araya gelme zorunluluğu olduğu bu dönemlerde herkes haddini bilmelidir.

Doktor hanım test sonucu negatif çıkmış evindedir ve uzun süredir ceza evinde çalışmamaktadır.
1 Ocak 2020 tarihi itibari ile cezaevi hekimliğinden alınmıştır. Devletimizin makamlarına güvenin. Hükümete saldırı yapmak için fırsat kollayanlar şunu bilsinler ki; bu devlet itini bağlamasını da, nallamasını da bilir.

Sayın valimizi ve il sağlık müdürümüzü gereksiz beyanlar veren halkı yanlış yönlendirip paniğe sebebiyet verenler için göreve davet ediyoruz. Devletimizin ve milletimizin yanındayız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.