Site Rengi

DOLAR 32,3234
EURO 35,0716
ALTIN 2.282,24
BIST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Sanayimizin Gelişimi İçin İş Birliğimiz Artarak Devam Edecek

Sanayimizin Gelişimi İçin İş Birliğimiz Artarak Devam Edecek
24.02.2022
A+
A-

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Denetim Kurulu Üyesi Hasan Hakan Bayar da yer aldı.

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Eskişehir OSB’nin ilçe sınırları içerisinde olmasından dolayı kendileri için ayrı bir önem arz ettiğini belirtti. Şehrin ve ülkenin kalkınması adına sanayicilerin yoğun bir çalışma gayreti gösterdiğini aktaran Kaymakam Ulu, “Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi üretimden geçmektedir. Bu noktada Eskişehir ekonomisinin en önemli gücü olan sanayi sektörünün bölgede daha da gelişmesi ve sorunların çözümü noktasında, Odunpazarı Kaymakamlığı olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sayın Nadir Küpeli ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum.Devam eden iş birliği ve istişarenin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini belirtmek isterim. Yeni dönemde Eskişehir OSB’nin yeni yatırımlara ve projelere imza atacağına inanıyorum” diye konuştu.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, OSB yönetimi olarak şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösterdiklerini yeni dönemde de bu anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Başkan Küpeli, Odunpazarı Kaymakamlığı ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyerek, şehrin gelişimi için devam eden iş birliğinin artarak devam edeceğini aktardı. Küpeli, kendilerine vermiş oldukları katkılar ve desteklerden dolayı Kaymakam Ömer Ulu’ya teşekkürlerini ileterek, yeni çalışma döneminde Eskişehir OSB’de gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler sundu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.