Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Sazak’tan CHP’ye Sert Tepki!

Sazak’tan CHP’ye Sert Tepki!
28.09.2020
A+
A-

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz’ün skandal ifadelerine: “Ey CHP’nin ne idüğü, ne dediği belirsiz yönetimi!” şeklinde seslenerek tepki gösterdi. 

Milletvekili Sazak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz’ün katıldığı bir programda Türkiye’nin Azerbaycan’a desteğini eleştirmesine ve: “Maalesef gelen haberlerde, Türkiye’den Azerbaycan’a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan’a gönderildiği ifade ediliyor” sözlerine çok sert tepki gösterdi.  

Sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada CHP yönetimine: “Azerbaycan Türkü’nün yanında mısın, karşısında mı?” diye soran MHP’li Sazak mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ey CHP’nin ne idüğü, ne dediği belirsiz yönetimi! Azerbaycan Türkü’nün yanında mısın, karşısında mı? Tarafsız mısın ya da başka bir tarafın mı var? Türk’ün tutumu sence nasıl olmalı? BM gözlemci mi olsun? Dünya İnsan Hakları el mi koysun? Buna benzer her neyse, ne zaman, nasıl yapılsın? Bilgin, duyumun, görevin var mı? Bilelim ki hakkınızda yanlış yargıya kapılmayalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.