Site Rengi

DOLAR 32,5084
EURO 34,8143
ALTIN 2.487,04
BIST 9.551,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C

Şehrimize Hayırlı Olsun

Şehrimize Hayırlı Olsun
19.05.2021
A+
A-

URAYSİM projesinin durdurulması için Alpu Belediyesi tarafından açılan dava reddedildi.

Alpu Belediyesi’nin, Uraysim projesinin iptaline ve yürütmenin durdurulmasına yönelik açmış olduğu ve Eskişehir 2. İdare Mahkemesi’nde görülmekte olan dava; 28.04.2021 tarihinde mahkeme heyetinin oy birliği ile vermiş olduğu kararla reddedilmiştir.

Red gerekçesi olarak ise, söz konusu projenin başından bu yana Alpu Belediyesi’nin her hangi bir itirazının söz konusu olmadığı ve anılan tahsis işlemiyle aslında projenin hayata geçmesinde katkı sahibi olduğu ve bu aşamada söz konusu projenin belli bir aşamaya geldiği vurgusu yapılmıştır. Bu nedenle davanın ilk ehliye yönünden reddine karar verilmiştir.

URAYSİM davasını yakından takip eden AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, URAYSİM’in millî, Eskişehir’in raylı sistemlerine ilişkin, Eskişehir’e çağ atlatacak bir proje olduğunu ve projenin her zaman arkasında olduklarını söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.