Site Rengi

DOLAR 32,3794
EURO 35,0246
ALTIN 2.326,52
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Şenlik Havasında ‘Dünya Çevre Günü’ Etkinliği 

15.08.2019
A+
A-

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen geri dönüşüm temalı 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri şenlik havasında gerçekleştirildi. 

Düzenlenen geri dönüşüm konulu çevre şenliği, yerel ve ulusal düzeyde faaliyet gösteren geri dönüşüm firmalarının katılımı ile gerçekleştirildi. İl Müdürü Hikmet Çelik, katılımcı firmalar, sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler eşliğinde çevre şenliğinin açılışı kurdele kesimi ile yapıldı. Ardından İl Müdürü Çelik tarafından stantlar tek tek ziyaret edilerek katılımcı firmalara teşekkür belgesi takdim edildi. Düzenlenen şenlik kapsamında ziyarette bulunan vatandaşlara ve öğrencilere geri dönüşüm hakkında bilgilendirme yapılarak geri dönüşümün önemi anlatıldı. Etkinliğe yoğun bir katılım gösterilirken geri dönüşüm ile ilgili bez torbalar, çeşitli hediyeler ve broşürler katılan vatandaşlara dağıtıldı. İl Müdürü Hikmet Çelik etkinlik ile ilgili yaptığı konuşmada yakın zamanda ülkede başlatılan “Sıfır Atık Projesi”nin, çok kısa süre içinde Eskişehir'de yaygınlaştırılarak bütün kesimlere hitap etmeyi başardığına dikkat çekerek bu konuda gösterilen duyarlılıkla sıfır atık projesinde örnek ve öncü bir konuma gelindiğini ifade etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.