Site Rengi

DOLAR 32,5882
EURO 34,7786
ALTIN 2.505,69
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Sepetçi Barajı İçin Salih Koca’ya Vefa Örneği

Sepetçi Barajı İçin Salih Koca’ya Vefa Örneği
27.06.2020
A+
A-

24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca Milletvekiliği döneminde projesinin onaylanmasında çaba sarfettiği Sepetçi Barajı’nın çiftçilerin hizmetine girmesi sebebiyle katkılarından dolayı Beyazaltın Köyü muhtarı Yüksel Girgin ve köylüler tarafından plaket takdim edildi.

Eskişehir’de Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün tamamladığı toplam 4 eser ile birlikte Sepetçi Barajı da 29 Kasım 2017’de Ankara’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı toplu açılış merasiminde hizmete alındı. DSİ’ye ait bu baraj ile, 3000 dekar arazi suyla buluştu. Beyazaltın Mahallesi ve mahalle sakinlerine ait 3000 dekar arazi, taşkın zararlarından korunmuş oldu. Beyazaltın Mahallesi muhtarı Yüksel Girgin, barajın kendilerine kazandırılmasında büyük katkısı olan Salih Koca’yı, bir vefa örneği göstererek mahallelerine davet etti. Girgin burada, Koca’nın ve diğer davetliler MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ve MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar’ın gelişlerine hürmeten kurban keserek, kalabalık bir program kapsamında davetlilere ikram etti. Ayrıca Beyazaltın Mahallesi, Salih Koca’yı, Beyazaltın fahrî hemşehrisi ilan etti.

24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca Milletvekili Salih Koca ise bu anlamlı davetten dolayı Yüksel Girgin ve mahalle sakinlerine ve ayrıca MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ve teşkilatına teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.