Site Rengi

DOLAR 32,4478
EURO 34,4878
ALTIN 2.471,68
BIST 9.581,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Seyitgazili Muhtarlar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyitgazili Muhtarlar Kahvaltıda Bir Araya Geldi
21.10.2019
A+
A-

Eskişehir Seyitgazi ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü olmasından dolayı ilçe protokol üyeleri ve muhtarlar kahvaltıda bir araya geldiler.
Seyitgazi Şehit Serkan Özaydın parkındaki sosyal tesislerde gerçekleşen buluşmaya, Seyitgazi Kaymakamı Murat Demirbilek, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Seyitgazi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden, diğer ilçe protokolü üyeleri ve muhtarlar katıldı. Kahvaltıda konuşan Seyitgazi Kaymakamı Demirbilek; ”Göreve geldiğimiz günden beri bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı muhtarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlikle ilçemize hizmeti ön planda tutarak ilçemiz için yapılması gereken yatırımları, çalışmaları yakından takipçisiyiz. Muhtarlarımızın öz verili çalışmalarından dolayı ayrıca kutlar, Muhtarlar gününüzü en içten dileklerimle kutlarım” diye belirtti.

Seyitgazi Belediye Başkanı Tepe ise: ”Bugün muhtarlarımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye ve muhtarlık iç içe olan bir bağ ile her zaman muhtarlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz” diye belirtti.
Seyitgazi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Erden ise; ”Böyle bir günün kutlanması için bizlere vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a muhtarlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Muhtarlar, mahallesini, köyünü en iyi şekilde temsil eden koruyan gözeten kişilerdir. Bugün bakıldığında Eskişehir kırsalında örgütlü bir muhtar yapısı olmamasına rağmen ilçemizde 25 yıllık bir geçmişi vardır. İsimler değişse de birlik ve beraberlik içinde muhtarlarımızı bir arada tutan bir yapıya sahiptir. Her zaman Seyitgazi Muhtarlar Derneği olarak muhtarlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenen bir kurum olmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

Program dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.