Site Rengi

DOLAR 32,3605
EURO 34,9640
ALTIN 2.325,39
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Tambova: Aşı Konusunda Duyarlılık Gösterelim ve Bu Salgını Hep Birlikte Yenelim

Tambova: Aşı Konusunda Duyarlılık Gösterelim ve Bu Salgını Hep Birlikte Yenelim
29.07.2021
A+
A-

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, aşılama çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları aşı olmaya davet etti. Tambova açıklamasında:

Bilindiği gibi ülkemiz ve dünya, henüz covid salgınının etkisinden kurtulabilmiş değildir ve salgını yavaşlatmanın da aşılamadan başka bir tedbiri henüz yoktur. Ülkemizde, nispeten gerilemiş olan oranlarda, ne yazık ki ciddi bir artış gözlenmekte ve aşılmaya karşı gerekli duyarlılığın ehemmiyeti de giderek artmaktadır.

Hepimizin malumu; artış bu hızla devam ederse, yine bazı tedbirler alınması ihtimali gündeme gelebilir. Ancak neesnafımızın ne de genel olarak ülke ekonomisinin, bu ağır tedbirleri kaldıracak gücünün olmadığı da bilinen bir gerçektir. Bu nedenle, biraz daha duyarlı davranarak; esnaf kapılarımızın kapanmaması, vaka sayılarının yükselmesi sonucunda sağlık çalışanlarının yükünün yeniden artmaması ve en önemlisi de can kayıplarımızın ve hasta sayılarının yükselmemesi için aşı konusunda hassasiyet göstermeli ve çevremizi de teşvik etmeye çalışarak, bir an evvel bu salgın hastalığı gündemimizden çıkarmalıyız.

Bununla birlikte; şehrimizdeki aşılama çalışmalarının başarılı şekilde sürdürülmesi bizim açımızdan çok önemlidir. Son derece sistematik, doğru orantıda ilerlemekte ve aşılama oranında neredeyse yüzde seksene yaklaşılmaktadır. Bu vesile ile Eskişehir’de hizmet veren ve pandemi sürecinin başından bu yana büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık emekçilerimizin hakkını teslim etmek isterim. Başta idari kadrolar olmak üzere; il sağlık müdürümüz, hastanelerimizinidari kadrolarında bulunan değerli uzman hekimlerimiz, kıymetli hemşirelerimiz ve bütün sağlık personeline Eskişehir adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler de bu kadar emek ve özveriye karşılık; vatandaş bilinci ve sorumluluğuyla davranarak, aşı konusunda duyarlılık gösterelim ve bu salgını hep birlikte yenelim. Saygılarımla

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.