Site Rengi

DOLAR 32,4948
EURO 34,9777
ALTIN 2.439,12
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Tambova’dan Erdal’a Ziyaret

Tambova’dan Erdal’a Ziyaret
12.02.2021
A+
A-

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dileğinde bulundu.

Tambova, Rektör Erdal’la görüşmesine binaen yaptığı açıklamada; ‘Eskişehir’in gururu ve kendisinin de mezunu olduğu Anadolu Üniversitesi’nin daha da geliştirilmesine yönelik istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Tambova, Rektör Erdal ile Anadolu Üniversitesi ile şehrin bileşenlerini entegre etmek adına geliştirdiği fikirlerin ve bu yönde attığı adımların hem Eskişehir hem de Anadolu Üniversitesi açısından çok önemli ve faydalı olacağına dair düşüncelerimizi paylaştıklarını ve Anadolu Üniversitesi’ni gelişmesi için bize de bir görev düşerse, severek üstleneceğimizi de kendilerine ilettiğini söyledi.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a, değerli çalışmalarını kendileri ile paylaştığı ve gösterdiği konukseverliği için teşekkür ederek üniversiteden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.