Site Rengi

DOLAR 32,5622
EURO 34,7286
ALTIN 2.486,36
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Tazelenme Üniversitesinde Dersler Başladı

Tazelenme Üniversitesinde Dersler Başladı
03.10.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi bünyesinde bu yıl ilk öğrencilerini kabul eden Tazelenme Üniversitesi’nde dersler başladı.

Kampüsün 60 yaş üstü yeni öğrencileri gençleri aratmadı. Dersleri ilgiyle takip eden öğrencilerin heyecanlı oldukları görüldü. Tazelenme Üniversitesi öğrencileri dönem boyunca teorik dersler yanında uygulamalı dersler ile tamirattan-tadilattan, yemek yapmaya kadar farklı alanlarda uygulama da yapacaklar. Eğitimin ilk gününde spor uzmanı Osman Zafer’in “Egzersiz” dersi ile yeni dönemi açan öğrenciler; Öğr. Gör. Esin Şener’in “Psikoloji”, Öğr. Gör. Erdal Uludağ’ın “Ritim”, Öğr. Gör. Pelin Demirçe Altıntaş’ın Türk Halk Müziği, İzzet Kaptan’ın “Kadınlara Tamirat” derslerine katıldılar. Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, 2019-2020 eğitim öğretim yılında Egzersiz, Psikoloji, Genel Sağlık Bilgisi, Akılcı İlaç Kullanımı, Ritim, Türk Halk Müziği, Kadınlara Tamirat ve Erkeklere Yemek Pişirme Sanatı gibi dersler alacaklar.

Kadınlar tamirat işlerini öğrendiler
Tazelenme Üniversitesinin, “Kadınlara Tamirat” dersi kapsamında kadın öğrenciler; çivi çakma, vidalama, matkap kullanma gibi konularda eğitim aldı. Anadolu Üniversitesi Atölyeler Müdürlüğü İşçi ve Metal Boya Atölyesi Sorumlusu ve dersin yürütücüsü İzzet Kaptan tarafından yürütülen derste, öğrenciler, tamirat konusunda bir çok yeni bilgi öğrendiler. Anadolu Üniversitesi atölyelerinde gerçekleştirilen ve sadece kadın öğrencilerin katılım gösterdiği derste, hayli keyifli ve eğlenceli anlar yaşandı.

“Öğrenciler inanılmaz heyecanlılar”
Dönemin ilk dersinde öğrencilere eşlik eden Tazelenme Üniversitesi Eskişehir Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Emre Birinci, şunları söyledi:
“Bugün ilk dersimizde kadınlara özel tamirat eğitimi veriyoruz. Şu an çivi çakma, vidalama, matkap kullanma gibi konuları öğreniyorlar. Öğrenciler inanılmaz heyecanlılar, bu durum bize de yansıyor. Biz de onları böyle gördüğümüz için çok seviniyor ve gururlanıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.