Site Rengi

DOLAR 32,5286
EURO 34,9090
ALTIN 2.436,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Tepebaşı’nda Çağdışı Çöp Nöbetçisi Skandalı

Tepebaşı’nda Çağdışı Çöp Nöbetçisi Skandalı
06.08.2020
A+
A-

AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu Çöp atmama Nöbeti haberimiz üzerine bir Açıklama yaptı. Tepebaşı Belediyesinin sokak aralarına kadın personel görevlendirerek, vatandaşlara çöp dökmemeleri için uyarıda bulundurması ilçede skandal oluşturdu. Konu ile ilgili çıkan haberler ile ilgili Tepebaşı Belediyesinden hiçbir açıklama gelmezken AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu bu durumu ‘Çağdışı’ olarak nitelendirerek açıklamada bulundu.

Başkan Çizmelioğlu açıklamasında şunları söyledi: ‘Tepebaşı Bölgesini 11 yıl aralıksız ve 2004-2009 yılları arası AK Parti Belediyeciliği öncesiyle 16 yıldır yöneten zihniyet, özellikle altyapı ve çevre temizliği noktasında beceriksiz bir yönetim sergilemeye devam etmektedir.

2004-2009 yılları arasında AK Partili Belediye tarafından Tepebaşı bölgesine kazandırılan birçok prestijli projelerden sonra hiçbir iş ve proje üretemeyen ve “Hayat Tepebaşında” sloganına sığınan CHP’li Tepebaşı Belediyesi, bugün işbilmez ve beceriksiz yönetim anlayışına yeni bir ivme kazandırmıştır.

Tepebaşı Bölgesinin çöpünü bile toplamaktan acziyet yaşayan CHP’li Belediye, sokak başlarına adeta eli sopalı nöbetçiler dikerek vatandaşa çöp atmama telkin ve ikazlarını yapması için personel görevlendirmiştir. Hatta her fırsatta kadınlara yönelik savunuculuğu şiar edindiklerini dile getiren belediye temsilcileri bir kadın personelini sokağın başına koyup, çöp dökmek isteyen vatandaşlara engel olmak gibi garip bir amaçla görevlendirme yapmıştır.

Tepebaşı Belediyesi kaç personelini sokağa çöp attırmama göreviyle ve hangi sokaklara bu cahilce uygulamaya geçmiştir açıklamalıdır.

Bu çağdışı bir uygulamadır
Bir bayan personeli Ağustos sıcağında tek bir noktada bekletip adeta sürgün cezası vermesi çağdışı bir uygulamadır.

Ayrıca bir çöp konteynırını bile Tepebaşı İlçesindeki sokak ve caddelere koyamayacak kadar aciz ve bunu ‘Kendi Çöp Bidonunu Kendin Al’ diyecek kadar sosyal belediyecilikten uzak, çağdışı bir uygulamadır.
Kaldiki teknoliji çağında yaşıyoruz. Bugün AK Partili birçok Belediye, insani bir ihtiyaç olan çöp toplama konusunda vatandaşlarına her türlü kolaylığı sağlarken tüm teknolojik gelişmeleri esas almakta ve dahası dolunca ‘Beni Boşalt’ diye sinyal gönderen akıllı çöp konteynırı projesini hayata geçiriyorken yada çöp konteynırını yeraltına alıp, koku ve istenmeyen görüntülere son veriyorken; Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün son uygulaması vatandaşlar aman gündüz vakti sokağa çöp atmasın diye bayan personel görevlendirmesi kabul edilemez ve hiçbir şekilde savunulamaz.

Tepebaşı Belediyesi yine beceriksiz bir yönetim şeklini idrak etmeye çalışmaktadır Tepebaşı Belediyesi’ne çağrımız bu garip, çağdışı ve beceriksiz uygulamadan vazgeçip, sabah 9:00 akşam 17:00 arası, yani tüm mesaisini sokağa çöp attırmamakla geçiren bayan nöbetçi personeli daha Rasyonel bir görevde değerlendirmesi ve vatandaşlarımızın başına da adeta eli sopalı bekçi dikip çöp dökme yasağıyla rencide etmemeleri konusunda uyarıyoruz.’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.