Site Rengi

DOLAR 32,3769
EURO 34,9712
ALTIN 2.325,70
BIST 9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Tepebaşı’ndan Yeni Hizmet: Çöp Attırmama Nöbeti!

Tepebaşı’ndan Yeni Hizmet: Çöp Attırmama Nöbeti!
05.08.2020
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bazı personellerine gündüz saatlerinde çöp atılmaması için nöbet tutturmaya başladığı iddia edildi.
Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar, bu sabah saatlerinde Eskibağlar Mahallesi Talatpaşa Sokak ile Oğuz Sokak kesişme noktasında bekleyen Tepebaşı Belediyesi logolu yelekli bir personelin, çöp dökmek isteyen vatandaşlara müdahelede bulunduğunu iddia ettiler.

İddiada bahsi geçen adrese gidildiğinde fotoğraftaki kadının sokak başında nöbet tuttuğu gözlendi.

Kadın personele sürgün görevi mi?
Tepebaşı Belediyesi’nin bu uygulamasının kişiye özel bir görev mi yoksa genel bir uygulama mı olduğu merak edilirken, çöp nöbetinin neden bir kadın personele tutturdurulduğu da akla gelen sorular arasında yer aldı. Ağustos sıcağında tek bir noktada nöbet tutan kadın personelin sürgün edildiği için mi yoksa bu uygulamanın başka noktalarda da olup olmadığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Neden çöp konteyneri yok?
Tepebaşı Belediyesi bir süre önce bölge sakinlerine gönderdiği mektuplarla ‘her apartman ya da iş merkezlerinin kendi çöp konteynırını kendisinin alması gerektiği’ni ilan etmişti

AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, belediye önünde basın açıklaması yaparak bu uygulamanın yanlışlarını anlatmıştı. Girilen pandemi sürecinde de bu uygulama hayata geçirilmemişti.
Vatandaşlar belediyenin belirli yerlere neden çöp konteyneri koymadığını ya da daha modern bir uygulama olan yeraltı konteyneri uygulamasının yapılmadığını Tepebaşı Belediyesi yetkililerine sosyal medya üzerinden sormuş ama başta Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’tan ve diğer yetkililerden bir yanıt alınamamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.