Site Rengi

DOLAR 32,4900
EURO 34,7446
ALTIN 2.490,46
BIST 9.513,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C

Türkiye’nin Tanıtımına Akademik Destek

Türkiye’nin Tanıtımına Akademik Destek
26.11.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi ile Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Dünya çapında, ülkemizin tanıtımına yönelik önemli çalışmalara imza atan TUTAP ile Anadolu Üniversitesi arasında eğitim ve işbirliği protokolü imzalandı. Protokol imza törenine Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile TUTAP Genel Başkanı Fikret Yılmaz ve Genel Başkan Yardımcısı İmbat Muğlu katıldı.
İşbirliği kapsamında Anadolu Üniversitesi, TUTAP’ın Türkiye’nin tanıtım faaliyetlerine destek olacak. Ayrıca TUTAP, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümleri ile birlikte çalışacak. Anadolu Üniversitesi ile TUTAP arkeolojik kazılarında da birlikte çalışmalar gerçekleştirilecek.

Protokol imza töreninde konuşan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, “Ülkemizin tanıtımında önemli çalışmalara imza atan Turizm ve Tanıtma Platformu ile işbirliği içerisinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TUTAP ile üniversitemiz bünyesinde yapılan çalışmaları birlikte yürüyeceğiz. Ülkemizin tanıtımına yönelik her türlü işbirliğine hazırız” diye konuştu.
TUTAP Genel Başkanı Fikret Yılmaz ise, “Anadolu Üniversitesi gibi köklü bir kurumumuz ile birlikte çalışmak bizim için çok önemli. Beraber güzel işlere imza atacağımıza inancımız tam. Hem eğitim hem de uygulamada bize destek sağlayacak Anadolu Üniversitesi yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.