Site Rengi

DOLAR 32,3281
EURO 35,0599
ALTIN 2.296,43
BIST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Uzlaştırmacılar Kahvaltıda Buluştular

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Uzlaştırmacılar Derneği (ES-UZ-DER) tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma kahvaltısı Öğretmenevinde yapıldı.
Düzenlenen Kahvaltıya katılım yoğundu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Akademisyenlerinden İletişim Fakültesi Bölüm Başkanı Kudret Armağan, Eskişehir Defterdarı Rahim Taş, Eskişehir Adliyesi Uzlaştırma Bürosu Müdiresi Fatma Danişment’inde aralarında bulunduğu davetliler katıldı.
Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Muharrem Akaydın kuruluş aşamalarını geçtiğimiz ay tamamlayan derneğimizin siz kıymetli uzlaştırmacı meslektaşlarımızla ilk defa bir araya geldiklerini amaçlarının tanışma ve dernek çalışmalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek olduğunu söyledi. Başkan Akaydın;”Her zaman ilklerin şehri olan Eskişehirimiz uzlaştırmacı derneği kurulmasında da diğer illere örnek olmuştur.Bizlerden destek ve yardım isteyen illere bu süreçte destek vermekteyiz.”dedi. 
Her geçen gün derneğe yeni uzlaştırmacı arkadaşlarımızın üye olduğunu, sözlerine ekleyen Başkan Akaydın, uzlaştırma kültürünün toplumumuza tanıtılıp anlaşılabilmesi için etkili çalışmalar planladıklarını sözlerine ekledi. Akaydın; Uzlaştırmacı meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunları yerinde çözüme ulaştırmak için hafta içerisinde Adalet Bakanlığına gideceklerini belirtti.

Defterdar da uzlaştırmacı
Kahvaltıya katılarak kısa bir selamlama konuşması yapan Eskişehir İl Defterdarı Rahim Taş kendisinin aynı zamanda bir uzlaştırmacı olduğunu ve adalet müessesesine uzlaştırmacı olarak hizmet ve destek vermesinin kendisini mutlu ettiğini, görev birlikteliği sağlamak için yola çıkanların gönül birlikteliğine dönüştürdüğü dernek oluşumunu her zaman destekleyeceğini belirtti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Akademisyenlerinden İletişim Fakültesi Bölüm Başkanı Kudret Armağan’da yaptığı konuşmada Eskişehir’de bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Eskişehir Uzlaştırmacılar Derneğinin yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Armağan, bundan böyle Eskişehir Derneğine her türlü desteği vereceğini söyledi.
Sıcak bir ortamda geçen Kahvaltıya katılan uzlaştırmacıların  ilk defa bir araya gelmekten mutlu olduklarını,organizesyonu yapan dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek dernek üyelik formlarını imzalamaları ile program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.