Site Rengi

DOLAR 32,5728
EURO 34,9054
ALTIN 2.440,46
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Vali Ayyıldız, Başsavcı İrcal, Jandarma Komutanı Atasoy’dan MÜSİAD’a Ziyaret

Vali Ayyıldız, Başsavcı İrcal, Jandarma Komutanı Atasoy’dan MÜSİAD’a Ziyaret
23.02.2022
A+
A-

Valimiz Sayın Erol Ayyıldız, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Murat İrcal ve İl Jandarma KomutanımızJandarma Albay Sayın Ercan Atasoy MÜSİAD Eskişehir Şube Yönetimi ve Dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Valimiz Sayın Erol Ayyıldız, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Murat İrcal ve İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Sayın Ercan Atasoy Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Eskişehir Yönetimi ve Dernek üyeleri ile bir araya geldi. Ayyıldız, İrcal ve Atasoy’ un Derneği ziyaretinde MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Vali Sayın Erol Ayyıldız “Cumhuriyet Başsavcımız Murat İrcal ve İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Ercan Atasoy ile beraber Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek şehrimizin gündemi ile ilgili istişareler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Ülkemizin ekonomik yönünden hızla büyümesinde ve gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemli rol oynadığını belirten Vali Ayyıldız, şehrimizin daha çok büyümesi ve gelişmesi için en iyisini yapmaya çalıştıklarını aynı azimle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Değerli  Başkanı Duman, Yönetimine ve üyelere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman “Değerli Valimiz Sayın Erol Ayyıldız, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Murat İrcal, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Ercan Atasoy ve ayrıca Osmangazi Üniversitesi eski Rektörü Prof.Dr. Hasan Gönen ve Anadolu Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Gültekin Güllü’ derneğimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek şehrimiz ile ilgili istişarelerimiz oldu karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Ayyıldız, Sayın İrcal, Sayın Atasoy, Sayın Gönen ve Sayın Güllü’ ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.