Site Rengi

DOLAR 32,3862
EURO 35,1212
ALTIN 2.325,46
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Vali Çakacak, Ceza İnfaz Kurumlarını Ziyaret Etti

Vali Çakacak, Ceza İnfaz Kurumlarını Ziyaret Etti
20.02.2020
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, H ve L Tipi Kapalı Cezaevleri ile Eskişehir Açık Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret ederek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlk olarak H-Tipi ve inşaat çalışmaları tamamlanarak hizmete sunulan L Tipi Kapalı Cezaevini ziyaret eden Vali Çakacak, cezaevlerinde kalan mahkumların genel durumu ve yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ardından lületaşı ve iş atölyesindeki çalışmaları inceleyen Vali Çakacak, personelle bir araya gelerek öğle yemeği yedi. H ve L Tipi Ceza İnfaz Kurumlarının dış güvenliğini sağlayan İl Jandarma Komutanlığı birimini de ziyaret eden Vali Çakacak’a yürütülen güvenlik hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Daha sonra Eskişehir Açık Ceza İnfaz Kurumunu giden Vali Çakacak, kurum içerisinde yer alan iş atölyelerini gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında kurum yetkililerinden bilgi alan Vali Çakacak, ziyaretini sonlandırarak bulunduğu yerden ayrıldı.
Öte yandan, Vali Çakacak’a ziyaretlerinde; Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cezaevlerinden Sorumlu Başsavcı Vekili Yunus Abdullah, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen ve ilgililer eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.