Site Rengi

DOLAR 32,3659
EURO 35,0042
ALTIN 2.325,73
BIST 9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Vali Çakacak Çifteler’de Muhtarlarla Buluştu

Vali Çakacak Çifteler’de Muhtarlarla Buluştu
27.12.2019
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Çifteler ilçesindeki Türk Dünyası Kültür Evi’nde düzenlenen ‘Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık etti.
Muhtarların taleplerini dinleyen Vali Çakacak: “Bizler, bu millete hizmet etmek için görevlendirildik. Vatandaşlarımıza karşı yükümlü olduğumuz görevlerimiz var. Bunların en başında da ulaşılabilir olmak geliyor. Bu yüzden muhtarlarımızın talepleri bizim için her zaman önemlidir. Vatandaşlarımızın yaşadığı mahallede bir sıkıntısı veya bir sorunu varsa, muhtarlarımız bunu ilgili kurumlara iletmektedir. Biz de bu istekleri yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin daha kaliteli hale gelmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydeden Vali Çakacak, muhtarlardan gelen talep ve şikâyetleri toplantıda yer alan ilgili kurum müdürlerine hemen ileterek, inceleme yapılmasını, talep ve şikâyetlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istedi.
Vali Çakacak’a bu ziyaretlerinde, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Çifteler Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Orman Bölge Müdürü Remzi Artar, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şennur Azade, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Emine Sever, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Tatlısu ve ilgililer eşlik etti.

Son derece verimli geçen muhtarlar toplantısının ardından Vali Özdemir Çakacak, Kaymakam Mehmet Uğur Arslan, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Belediye Başkanı Kadir Bıyık ve beraberindeki heyet pazarcı esnafı ile bir araya gelerek talep ve şikâyetleri yerinde dinlediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.