Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Vali Çakacak, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 
Eskişehir Ticaret Odasının (ETO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Akın Ağca, Çalışma ve İş-Kur Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş, Eskişehir Büyükşehir Belediyesini temsilen Av. Ayşe Ünlüce, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Bilim Sanayi ve Teknoloji Eskişehir İl Müdürü Muhammet Taha Güven, ETO Başkanı Metin Güler, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Eskişehir İl Müdürü Tarık Yılmaz ile ilgili kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 
İstihdama yönelik yapılan çalışmalara önemli katkılar sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Vali Çakacak; toplantıda 2018 yılını değerlendireceklerini, 2019 yılında ise neler yapılacağının konuşulacağını söyledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Çakacak, mesleki eğitim ihtiyaçları, işsizlikle mücadele ve dezavantajlı gruplara yönelik geliştirilebilecek politikaları görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun her üç ayda bir toplandığını bildirdi. Vali Çakacak, il düzeyindeki istihdamın geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesi ile ilgili konuların görüşüleceği toplantının verimli geçmesi temennisinde bulundu. 
Toplantı, Çalışma ve İş Kurumu Eskişehir İl Müdürü Hasan Yoldaş’ın kurul üyelerine bilgi vermesi ve kurul üyelerinin gündem maddeleri üzerinde görüş bildirmesiyle sona erdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.