Site Rengi

DOLAR 32,5876
EURO 34,8072
ALTIN 2.505,62
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Vali Çakacak’tan Beylikova’ya Ziyaret

Vali Çakacak’tan Beylikova’ya Ziyaret
11.03.2020
A+
A-

Vali Özdemir Çakacak, çeşitli programlara katılmak üzere Beylikova ilçesini ziyaret etti.
İlçe programına ilk olarak Beylikova Kaymakamlığını ziyaret ederek başlayan Vali Çakacak’ı, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Beylikova Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İlhan Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Korkut Aydın ve ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri karşıladı.
Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Çakacak, ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Yılmaz’dan bilgi aldı. Kaymakamlığın ilçede yaptığı çalışmaları aktaran Kaymakam Yılmaz, ilçe halkının en önemli geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, vatandaşların asayiş yönünden huzur ve güven içerisinde yaşadığını bildirdi. Kaymakam Yılmaz, Vali Çakacak’ı Beylikova ilçesinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını konuşmasında dile getirdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Çakacak, Vali Yardımcısı Avşarbey ve Kaymakam Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Özkan Alp’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti Vali Çakacak’a ileten Başkan Alp, belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar, yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. İlçenin daha çok yaşanılabilir hale gelmesini sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını bildiren Başkan Alp, Vali Çakacak’ı ilçede görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Belediye ziyaretinden sonra ilçe çarşısını gezen Vali Çakacak, vatandaşlarla ve esnafla bir süre sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.
Daha sonra Beylikova İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Çakacak, ilçenin asayiş durumu ve genel güvenliği hakkında bilgi aldı.
Beylikova ilçe programları kapsamında Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesini de ziyaret eden Vali Çakacak, sınıfları gezerek öğrencilere nasihatlerde bulundu. Vali Çakacak: “Yeni şeyler öğrenmek hayatınız boyunca hiç bitmeyecek. Öğrenmeye ve öğretmeye her zaman açık olun. Hepinizi bu okuldan mezun olduktan sonra en iyi üniversitelerde görmek bizlerin en büyük dileğidir. Bu ülkenin geleceğini sizler belirleyeceksiniz. Başarılı olmak için çok çalışmalısınız. Aldığınız iyi bir eğitim, bilgi ve birikiminizi daha çok artıracak ve toplumda büyük bir saygınlığına sahip olmanızı sağlayacaktır. Gelecekle ilgili hedeflerinizi büyük tutun ve bu hedeflere kararlılıkla yürüyün. Bizim için önemlisiniz, çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. İleride bizlerin yerini sizler alacaksınız. O nedenle, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz, hem sizlerin hem de ülkemizin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır” dedi.
Vali Çakacak’a bu ziyaretlerinde; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Beylikova İlçe Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz, Belediye Başkanı Özkan Alp ve ilgililer eşlik etti.

Vali Çakacak muhtarlarla da bir araya geldi
Beylikova ilçesinde bir dizi programa katılan Vali Özdemir Çakacak: ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’nda Beylikova muhtarlarıyla bir araya geldi.
Burada konuşan Vali Çakacak: “Vatandaşlarımızın yaşadığı mahallede bir sıkıntısı veya bir sorunu varsa, muhtarlarımız bunu ilgili kurumlara iletmektedir. Biz de bu istekleri yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmek, onların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleri sunmak adına, kurumlarımızın uyum içerisinde çalışmasına önem veriyoruz” dedi.

Vatandaşların muhtarlara ilettiği taleplerini dinleyen Vali Çakacak, “Bizler, bu millete hizmet etmek için görevlendirildik. Vatandaşlarımıza karşı yükümlü olduğumuz görevlerimiz var. Bunların en başında da ulaşılabilir olmak geliyor. Bu yüzden muhtarlarımızın talepleri bizim için her zaman önemlidir. Vatandaşlarımızın yaşadığı mahallede bir sıkıntısı veya bir sorunu varsa, muhtarlarımız bunu ilgili kurumlara iletmektedir. Biz de bu istekleri yakından takip ediyoruz” diye konuştu.
Vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetlerin daha kaliteli hale gelmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını aktaran Vali Çakacak, muhtarlardan gelen talep ve şikâyetleri toplantıda yer alan ilgili kurum müdürlerine hemen ileterek, inceleme yapılmasını, talep ve şikâyetlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istedi.
Toplantıya; Beylikova Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilgili kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.