Site Rengi

DOLAR 32,3652
EURO 34,9611
ALTIN 2.325,56
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik’in MÜSİAD Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik’in MÜSİAD Ziyareti
24.01.2022
A+
A-

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik MÜSİAD’ ı ziyaret ederek Vergi  konuları hakkında üyelere bilgilendirme yaptı.  

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Eskişehir Yönetimi ve Dernek üyeleri ile “Kahvaltı Programı, Vergi Konularında Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı” nda bir araya geldi. Derneğimizi ziyaretlerinde MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik,MÜSİAD Eskişehir Şubesine yapmış olduğumuz ziyarette Verginin önemini anlatarak, üyelere bilgilendirmelerde bulunduk, üyeler ile iştişareler ettik. Bizler hep birlikte ülkemizin kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin Değerli Başkanı Duman’ a, Yönetimine, üyelerine ve ülkemizin gelişmesi için çalışan, vergi ödeyen tüminsanlarımıza teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman,Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik’ in Şubemizi ziyaretinde üyelerimize vergi konuları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Görüşülen konular üzerinde iştişareler ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Verginin önemine vurgu yapan Duman, devletimizin kalkınması için öncelikle biz işadamları olarak öncelikli görevimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir. Bu nazik ziyareti gerçekleştirip üyelerimizi yaptıkları bilgilendirmelerden dolayı Değerli Eskişehir Vergi Dairesi Başkanımız Ahmet Çeliketeşekkür ederek, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını, bundan sonraki süreçte de özverili ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.