Site Rengi

DOLAR 32,3234
EURO 35,0716
ALTIN 2.282,24
BIST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Yeşim Aslantaş’ı Uyarıyorum

08.07.2021
A+
A-

Bu iki yürekli kadını özellikle Yeşim Aslantaş Hanımefendiyi uyarma ihtiyacı duyuyorum. Lütfen dikkatli olun. Akşam sofrasında yer içerler ertesi gün aleyhinizde yazı yazdırırlar. Özgürün basınında aleyhinizde kesin bir şeyler çıkar. Sizleri itibarsızlaştırmak için her fırıldağı çevirmeye çalışırlar. Kadın muhtara sokak ortasında zorbalık yapanlara karşı teyakkuzda kalın. Bunlar, yalnız kadınlara saldırırken çok cesurdurlar.
Daha dün bu satırlar ile Odunpazarı Belediyesinin Özel Kalem ve Basın Müdürlüğünün akla ziyan harcamalarını ifşa eden Ak Partinin Odunpazarı Meclis üyesi Yeşim Aslantaş hanımefendiyi uyardık. Çünkü şeylerin yöntemlerini biliyoruz. Size bir de şahit gösterelim Chp’nin Odunpazarı Meclis Üyesi Ali Haydar Çelik. Meclis üyesi olmadan önce bu kişilere muhalefet eden Ali Haydar Çelik ile bu şeylerin sosyal medya atışmaları ve sosyal medya üzerinden Ali Haydar Beye saldırmaları hafızamızda.

Şeyler artık çok fütursuzlar Yeşim Hanımın itibarına saldırmayı hiç geciktirmediler. Belediye Başkanı Kazım Kurt’la, Yeşim Aslantaş hanım özel görüşmüşler. Bre şeyler bir meclis üyesi ile belediye başkanı özel ne görüşebilir. Siz nasıl bir şeysiniz. Burada hata Yeşim Hanımda elbette bir meclis üyesi ve Belediye başkanı özel görüşebilir.Fakat bunlar sizin, bizim bildiğimiz insanlar değil. Bre insafsız şeyler ne ima etmeye çalışıyorsunuz. Sizlerin, annesi, kızkardeşiniz, eşi, kızı yok mu. Sizin hiç fren mekanizmanız, değer yargınız yok mu?

Amaç insanların pandemi dolayısı ile annesine, babasına gidemediği günlerde Belediyenin 67.000 adet çay ve 11 bin yemek faturasının ağırlama gideri olarak Özel Kaleme kesilmesini gargaraya getirmek.
Amaç özel kalemin kolanyasını vırtını cırtını aynı çay ocağından almasını sulandırmak.
Amaç Osmangazi Üniversitesi tarafında mülkiyeti Belediye de işletmesi özel müdürün akrabasın da olan otel restaurantından çiçek ve kandil simidi alınmasını unutturmak.
Amaç 1 Milyon 800 bin liralık baskı ihalesi perdelemek.

Olayın diğer bir boyutu da iki insan özel görüşüyorsa görüşmeleri birbirlerine haysiyetlerine emanet edilmiştir.Bunu ifşa etmek sizce ne anlam taşır.Burada bir fark var bir Belediye Başkanının özel görüşmesini bir kişi daha mutlak biliyordur. Tahmin ettiğiniz gibi her taşın altından çıkan o malum kişi.Yeşim Hanıma yapılan itibar suikastinin adresi de araştırın her taşın altından çıkan kişi çıkacaktır.

Bravdanın tartışmaya katılmadığı sizi aldatmasın. Kadın haklarını ağızlarından düşürmeyen Bravda’nın şeyleri söz konusu kadın Ak Partili olunca linç etmek için ağızlarının suyunun aktığını unutmayın. Belediyecilerin çok sevdiği, akşam sofralarında dostluk fotoğrafları paylaştıkları ulu ve duayen bir köşe sahibi, Ak Partide siyaset yapan bir kadını attığı tweet üzerinden isim vererek linç ettirmişti Kazım Kurt yandaşı özgürün basınını iyi takip edin. Bazen taşeron olarak sucukcu, salamcı kullansalar da muhakkak bir yerden kesinlikle saldıracaklardır.

En son siz siz olun özel görüşeceğiniz kişileri iyi seçin.Eskişehir basınından bir gazeteci ile Kazım Kurt’un özel şeyi whatsapp üzerinden konuşurlar. Özel şey yemez içmez bu özel görüşmeyi kendi sosyal medyasında herkesin göreceği şekilde paylaşır. Gazeteci arkadaşımız da özel şeyi mahkemeye verir. Özel şey araya hatırlı kişileri araya soksada gazeteci arkadaşımız vazgeçmez. Merakla sonucu bekliyoruz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.