Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

2025 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir projesiyle müftüler bir araya geldi

2025 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir projesiyle müftüler bir araya geldi
01.04.2025
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde gerçekleştirilen “2025 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir Projesi” kapsamında, Bursa, Eskişehir ve Sakarya il müftüleri ile Odunpazarı, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik ve Osmangazi ilçe müftüleri Bilecik’te ağırlandı.

İl Müftüsü Ahmet Dilek’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerde, gelen müftüler Bilecik’teki çeşitli camilerde vaaz ve irşad faaliyetlerine katıldılar. Şifa Hafızlık Kur’an Kursu’nda bir araya gelen misafir müftüler, Ramazan ayının manevi önemine ve gerçekleştirilen programların topluma sunduğu katkılara dair samimi bir sohbet gerçekleştirdiler. Müftüler, manevi değerlerin güçlendirilmesi ve halkın Ramazan bayramı coşkusunu birlikte yaşaması için yapılan bu tür programların önemine dikkat çekti.

Bilecik halkı, müftülerin vaazları ve sohbetlerinde Ramazan ayının anlamını bir kez daha derinden hissetti. Etkinlik, şehirlerarası manevi bağların güçlendirilmesine büyük katkı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.