EMYO Aşçılık Programı üniversite adaylarının ilk tercihi oldu
EMYO Aşçılık Programı üniversite adaylarının ilk tercihi oldu
PYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sıralamasında Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı en yüksek puanla öğrenci alan ve en çok tercih edilen program oldu.
Geleceğin prestijli meslekleri arasında yer alan ve Anadolu Üniversitesi farkıyla öğrencilere aşçılık alanında uygulamalı ve teorik derslerin başarılı bir şekilde verildiği Aşçılık Programı, Anadolu Üniversitesi’ne gelecek yeni öğrencilerin ilk tercihi oldu. Açıköğretim Fakültesinde yer alan Aşçılık Programı da yine Türkiye genelindeki 200’e yakın devlet ve özel üniversitenin fakülte ve meslek yüksekokulları aşçılık bölüm ve programları arasında en çok tercih edilen 7’nci program olmaya hak kazandı.
Rektör Prof. Dr. Erdal: “Öğrencilerimizi sektöre donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz”
Anadolu Üniversitenin üniversite adayları tarafından bu kadar çok rağbet görmesi hakkında görüşlerini dile getiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal şunları söyledi:
“Üniversitemiz öğrencilerine neredeyse tüm fakülte ve yüksekokullarında alanında uzman öğretim üyesi kadrolarıyla başarılı bir eğitim veriyor. Aşçılık bölümümüzde bu alanlardan bir tanesi. Son teknoloji ile düzenlenmiş mutfaklarımızda tüm malzeme imkanlarımızla öğrencilerimizi sektöre donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz. Üniversitemizi tercih eden yeni öğrencilerimizin de bu başarımızı görmesi ve bizleri tercih etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Yeni gelen tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyor, her birini tebrik ediyorum.”