Site Rengi

DOLAR 32,5976
EURO 34,7428
ALTIN 2.506,53
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

6. Kadın Şurasında Sarıcakaya Rüzgârı

6. Kadın Şurasında Sarıcakaya Rüzgârı
12.12.2019
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurasında açılan Sarıcakaya standı adeta ziyaretçi akınına uğradı. Stantta ipek böcekleri ilgi odağı olurken kadınların cilt bakımları için kozadan üretilmiş özel peelingler dağıtıldı.

Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurasında Sarıcakaya standı 7’den 70’e ilgi odağı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı şurada Sarıcakaya standı siyasi kesim ve yerel yöneticilerin uğrak yeri oldu.
Kozabirlik Genel Müdürü Aysel Akbaba, Yönetim Kurulu Başkanı ve Sarıcakaya Belediyesi Meclis üyesi Ramazan Işık ve ekibi öncülüğünde ipek böceği tanıtımı yapıldı. Ayrıca Sarıcakaya’da yetişen zeytin ve zeytinyağı, yöresel ürünler, tarihi ve kültürel değerleri de gelen ziyaretçilere anlatıldı. Diğer yandan kadınların cilt bakımlarında kullanmaları için özel kutularda ki koza peelingler dağıtıldı.

Konuyla ilgili olarak Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, “Standımızın ve ürünlerimizin herkes tarafından takdir edilmesi bizleri son derece mutlu etti. Sarıcakayamız da ürettiğimiz ipek böceği kozalarının yoğun ilgi gördüğünü gözlemledik. İlçemizin gerçekten çok güzel ürün zenginliği var. Bu ürünleri herkesin tanıması gereken lezzetler olarak görüyoruz. Yetiştirdiğimiz zeytinden elde ettiğimiz zeytin yağına kadar biz ürünlerimizi tanıtmak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ve bu değerlerimizi fırsat buldukça tanıtmaya ve ekonomik değer elde edecek şekilde piyasaya sunmaya çalışıyoruz. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.