Site Rengi

DOLAR 32,5700
EURO 34,7581
ALTIN 2.495,33
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan, STK’lar ve Meslek Odaları Temsilcileriyle Buluştu

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan, STK’lar ve Meslek Odaları Temsilcileriyle Buluştu
16.09.2020
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Eskişehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla bir araya gelerek, normalleşme sürecinin ardından şehrin gündemine dair istişarelerde bulundu.

Kentin ekonomik hayatına yön veren temsilcilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Çalışkan: “Malum hepimizin bildiği ve yaşadığı pandemi sürecinden geçiyoruz. Haliyle tüm dünyada olduğu gibi bu sürecin şehrimize ekonomik yansımaları oluyor. Bu bağlamda şehrimizin ekonomik hayatına yön veren temsilcilerle bir araya geldik ve Eskişehir’imiz için daha fazla neler yapabilirizi konuştuk. İstişare kültürü ile ortak akla her zaman olduğu gibi önem vermeye devam ediyoruz. STK’lar ile interaktif biçimde sürekli görüş alışverişi halindeyiz. Talep ve önerileri ilgili kurum ve makamlara ileterek, takibi konusundaelimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu süreci; el birliği, güç birliği ve dayanışma içinde hep birlikte atlatacağız. Davetimize katıldıkları için değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıya; ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ekrem Birsen, Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Kahya, MÜSİAD Başkanı Hakan Duman, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Engiz, ESGİAD Başkan Vekili Kerem Toparlar, ESMİAD Başkan Vekili Yaşar Kıyak, ETB BaşkanVekili İsmail Hakkı Azizoğlu, ERİAD Başkanı İbrahim Durgut, AK Parti İl Başkan Yardımcıları; Metin Tezişçi, Metin Çekiç ve Hasan Burgaz katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.