Site Rengi

DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan ‘TÜLOMSAŞ’ Açıklaması

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan ‘TÜLOMSAŞ’ Açıklaması
05.03.2020
A+
A-
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av.Zihni Çalışkan TÜLOMSAŞ’ın TÜRASAŞ bünyesine alınması ile ilgili konuştu.

Geçtiğimiz gün bazı basın yayın organlarında TÜLOMSAŞ‘ın kapandığı algısı üretilmişti. Bu haberler üzerine AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan: “Şehrimizde faaliyet gösteren TÜLOMSAŞ, (Türkiye Lokomotif Motor Sanayi Anonim Şirketi), Sakarya ilimizde faaliyet gösteren TÜVASAŞ ve Sivas ilinde faaliyet gösteren TÜDEMSAŞ, yeni kurulan ve merkezi Ankara olan TÜRASAŞ (Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi Anonim Şirketi) bünyesine alınmıştır.

Bu durum, TÜLOMSAŞ’ın kapanması veya daralması anlamına asla gelmemektedir. Bilakis aynı alanda ve değişik illerde faaliyet gösteren üç kuruluş, tek elden koordine edilerek, çok daha güçlü hale getirilmektedir. Bu yeni yapılanmanın sağlayacağı sinerjiyle her üç kuruluşumuz da daha başarılı işlere imza atabilme imkân ve kabiliyetlerine kavuşturulmaktadır.   Bu bağlamda şehrimiz için özel bir öneme sahip olan TÜLOMSAŞ’ımız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da  varlığını daha da güçlenerek sürdürecektir.

Raylı sistemler alanında birçok yeniliğin öncüsü olarak bilinen şehrimiz adına yeni yapılanmanın geçiş etaplarının ve sürecin takipçisi olmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.