Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

AK Parti Milletvekili Günay’dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Milletvekili Günay’dan Ramazan Bayramı Mesajı
30.04.2022
A+
A-

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günay mesajında:

“Hak ile batılın ayrıldığı ay
Rahmetin yağmur gibi yağdığı ay
Gönüllerin huzur ile dolduğu ay
Sabır ile oruçların tutulduğu ay”

Bayramına eriştiğimiz kıymetli bereketli mukaddes ay. Ömrümüzün en değerli hasat mevsiminde inşallah yaptığımız ibadetler, iyilikler ve dualar ile yenilenme fırsatı bulduk. Yoksulların, düşkünlerin, muhtaçların, kimsesizlerin hatırlandığı ve korunduğu bir ay olarak Ramazan-ı Şerif-i tamamladık. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı her zamanki gibi millet olarak yaşadık.

Peygamber Efendimiz (s.a.s) ashabına şöyle seslenmiştir: “Ramazan ayı size bereketiyle geldi, Allah bu ayda sizi zengin kılar, bundan dolayı size rahmet indirir, hataları yok eder, bu ayda duaları kabul eder. Allah Teâlâ sizin ibadet ve hayır konusunda birbirinizle yarış etmenize bakar ve meleklerine karşı sizinle övünür. O halde iyilik ve hayırdan yana Allah Teâlâ’ya kendinizi gösterin. Ramazan ayında Allah’ın rahmetinden kendisini mahrum eden kimse bedbaht kimsedir.” Bu mübarek ayı umuyorum ki hakkıyla idrak edenlerden olmuşuzdur. Ramazanın kalplerimize, evlerimize, sofralarımıza ve aile bağlarımıza getirdiği bereket ve rahmet için ne kadar şükür etsek azdır. Ramazanın manevi iklimini milletimiz ile birlik ve beraberlik içinde geçirmenin de şükrünü yaşıyoruz.

Bütün bir ay boyunca tutulan oruçların, kılınan namazların, yapılan yardımların ve duaların kabul olması dileğiyle başta Eskişehirli hemşerilerim olmak üzere, devletimizin, milletimizin ve tüm Müslüman âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, tüm sevdiklerinizle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

İyi Bayramlar…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.