Site Rengi

DOLAR 32,3698
EURO 35,0047
ALTIN 2.326,10
BIST 9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Akar’dan Yıldırım’a Destek

Akar’dan Yıldırım’a Destek
23.11.2021
A+
A-

ESOGÜ Personel Daire Başkanlığına atanan eski Egitim-Birsen 2 nolu şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım’a Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Akar’dan destek geldi.

Akar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı görevine getirilen Abdurrahman Yıldırım ağabeyi tebrik ediyor üstlendiği bu önemli görevde kendisine başarılar diliyorum. Bürokraside kendisinden birileri göreve geldiğinde mübah kendisinden olmayınca günah gören marazlı zihniyet bu atamayı eleştirir olmuş. Kendilerinden birileri bu ve buna benzer görevlere gelince ehliyet, liyakat, sadakat hamaseti yapanlar sormak lazım hayırdır bu makamlar sizlere tahsisli de bizim mi haberimiz yok!!! Devletin bu makamları kamuya ve millete hizmet etmeye vesile yerlerdir. Biz Abdurrahman Yıldırım kardeşimize inanıyor, güveniyor ve kendisine üstlendiği görevinde başarılar diliyoruz.ifadesini kullandı.

ABDURRAHMAN YILDIRIM KİMDİR?
Abdurrahman YILDIRIM
Ergani/DİYARBAKIR
25 Yıllık devlet memuru
1997- 2021 Anadolu Üniversitesinde 25 yıl bir fiil görev yapmış
Temmuz 2012- Ekim 2021 yılları arası Eğitim Bir Sen Şube Başkanlığı görevini yapmış
Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetiminden onur Belgesi ile mezun olmuş
30 Ağustos 1993 tarihinde Rahmetli Babası Bingöl’ün Kiğı ilçesinde PKK Terör örgütü tarafından şehit edilmiş vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan bir vatan evladıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.