Site Rengi

DOLAR 32,3847
EURO 35,0605
ALTIN 2.325,56
BIST 9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Ali Acar’dan Kazım Kurt’a Sert Eleştiriler

Ali Acar’dan Kazım Kurt’a Sert Eleştiriler
17.02.2022
A+
A-

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av.Ali Acar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u 2019 yerel seçimlerinden önce vermiş olduğu vaatler üzerinden sert bir dille eleştirdi.

Başkan Acar yaptığı açıklamada;
2019 yerel seçimlerinin üstünden 3 yıl gibi uzun bir zaman geçmesine rağmen Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Kazım Kurt’un, seçim öncesi vermiş olduğu vaatleri maalesef yerine getiremediğini hep birlikte görüyoruz. Yerel seçimlere önümüzde 2 yıllık bir süre daha var ama siyasette de kalıplaşmış ve kabul görmüş bir deyiş var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye. Daha önceki söylemlerimizde de belirttiğimiz gibi daha rutin belediyecilik hizmetlerini bile yerine getiremeyen bir zihniyetin, seçim öncesi göz boyamak adına verilen bu vaatleri yerine getirmeside imkansız gözükmektedir.

Bizler Odunpazarı’nda yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için Belediye tarafından yapılacak her türlü hizmete Meclis Grubumuzla birlikte şimdiye kadar onay verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Ama gelin görün ki Sayın Kurt, çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak vatandaşlarımızın yararına olacak bu vaatleri yerine getirmekten kaçınmaktadır. Belediyenin kaynaklarını vatandaşa hizmet etmek yerine Özel Kalem ve reklamasyon harcamalarına aktararak heba etmektedir. Bunun yanısıra en son Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesiyle ilgili yapmış olduğu gerçeklikten uzak açıklamalarla da kamuoyunu yanlış bilgilendirerek kendince bir algı oluşturma çabası içine girmiştir.

Sayın Kurt. Artık bahanelerin ve algı çalışmalarının arkasına saklanmayı bırakın ve vatandaşlarımızın sizden beklediği hizmeti

verebilmek için çaba sarfedin, enerjinizi vermiş olduğunuz vaatleri yerine getirebilmek için harcayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.