Site Rengi

DOLAR 32,5997
EURO 34,7830
ALTIN 2.495,81
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Ambulansı Arayanlara Cevabı Sağlık Müdürü Verdi

Ambulansı Arayanlara Cevabı Sağlık Müdürü Verdi
05.04.2020
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge,
Eskişehir 112
İl Ambulans Servisi Başhekimliğini ziyaret ederek 112 Komuta Kontrol Çağrı Merkezine  gelen aramalara cevap verdi.

7 gün 24 saat faaliyette olan 112 Çağrı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının, içerisinde bulunduğumuz koronavirüs salgını ve ilan edilen pandemi nedeniyle öneminin bir kez daha anlaşıldığına vurgu yapan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge, sürecin kusursuz atlatılması için çaba gösterdiklerini belirterek: “Bu dönemde iş yoğunluğu ve riski artan değerli personellerimiz işlerini büyük bir titizlik gayret ve fedakârlıkla devam ediyorlar, dedi.

Ziyarette Başhekim Dr.Veli Görkem Pala ile kişisel koruyucu ekipman kullanımı, olası vakalara yaklaşım ve sürecin doğru ilerlemesine yönelik tedbir ve uygulamaları inceleyen Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge; 112 personellerine  gösterdikleri özverili çalışmalar ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge, şehirde ekipman ve koruyucu malzeme eksikliği olmadığını da vurgulayarak, Sağlık Bakanlığı’nın ve bilim kurulunun talimat ve önerilerini uyguladıklarını belirtti.

Müdür Bilge ayrıca vatandaşlardan kişisel hijyen ve sosyal mesafe kurallarıyla birlikte tedbirlere uymalarını, zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını ve 112 Çağrı merkezini gereksiz yere aramamalarını istedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.