Site Rengi

DOLAR 32,3290
EURO 35,0728
ALTIN 2.298,20
BIST 9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi Öğrencilerle Bir Araya Geldi
15.12.2021
A+
A-
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER), Kongre Merkezi Salon Anadolu’da “Öğrenci Kulüpleri ile Toplantı” etkinliği gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi ile ilgili bilgiler verilen ve olası iş birliklerinin konuşulduğu toplantıya öğrenci kulüpleri ve üyeleri katıldı.

Doç. Dr. Tekeli: “Temel amacımız öğrencilerimiz ile karşılıklı etkileşimde bulunmak”
Konuşmasında Kariyer Merkezi ile ilgili bilgiler veren Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Tekeli şu şekilde konuştu: “Kariyer Merkezi 2019 yılında temelleri atılan, 2020 yılında ise faaliyet göstermeye başlayan bir merkezdir. Temel amacımız öğrencilerimizin, bizim kampüsümüze girdiği andan mezun olduğu ana kadar etkileşim içinde bulunarak kariyer yolculuklarında birlikte hareket etmek. Eğitim aldığınız süreçte bizler sizlere bir şeyler kazandırabilmek için çaba harcarken mezuniyet sonrasındaki kariyer yolculuğunuzda sizlerin sahip olduklarınızı, sizden sonraki kuşaklara aktarabilmenizi istiyoruz.”

Araş. Gör. Vural: “Anadolu Üniversitesi’nin güçlü yönlerinden birisi kulüplerin çeşitliliğidir”
Anadolu Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Araş. Gör. Nihan Vural ise toplantıda şunların altını çizdi: “Bizim ciddi bir iç kaynağımız var. Kariyer planlama derslerinde bahsedildiği üzere biz küçük bir ülke gibiyiz. Dolayısıyla kendi olaylarımızı kendi iç kaynaklarımız ile çözebilecek durumdayız. Günümüzün en önemli yetkinliklerinden birisi de disiplinler arası çalışmak. Sizin kendi öğrenci kulüpleriniz arasında yapacağınız etkileşimler, toplantılar iş birlikleri hem farklı alanlardaki insanlarla tanışmak hem çevre oluşturmak hem de farklı alanların benzer konulara nasıl yaklaştığı ile ilgili bire bir olarak bir süreci yürütmek, deneyim kazanmak hususlarında çok etkili olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla hep söylediğimiz gibi Anadolu Üniversitesi’nin güçlü yönlerinden birisi hem kulüp sayısı hem de kulüplerin çeşitliliğidir. İş birliğine her zaman önem verin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.