Site Rengi

DOLAR 32,3342
EURO 35,1132
ALTIN 2.308,92
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Anadolu Üniversitesi Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda

Anadolu Üniversitesi Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda
01.11.2019
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen teknoloji kurumlarının yer aldığı Verimlilik ve Teknoloji 2019 Fuarı’na katılan Anadolu Üniversitesi büyük ilgi görüyor.
Fuarın ilk gününde yoğun bir ziyaretçi ilgisi ile karşılaşan Anadolu Üniversitesi stantlarını TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir de ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında konuklara, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı eşlik etti. Rektör Çomaklı’dan üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ülke gündeminde önemli yere sahip konularda ANASAM ve SODİGEM tarafından yapılan çalışmalara özel ilgi gösterdi. Ayrıca, fuarın ilk günü düzenlenen etkinliklere katılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile bir araya geldi. Prof. Dr. Çomaklı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a, Anadolu Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ANASAM) ve Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (SODİGEM) çalışmalarını anlattı, ANASAM tarafından hazırlanan PKK Terör Örgütü ve Barış Pınarı Harekâtı kitapçıklarıyla, SODİGEM’in Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar, Tehlikeli Dijital Oyunlar ve Dijital Bir Terör Örgütü Olarak FETÖ kitapçıklarını takdim etti.
Türkiye Verimlilik Vakfının katkılarıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Verimlilik ve Teknoloji 2019 Fuarı, 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arası ziyaretçilere kapılarını açıyor. Fuarda Anadolu Üniversitesi; SODİGEM, ANASAM, Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM), Açıköğretim Sistemi ve Arinkom Teknoloji Transfer Ofisi ile yer alıyor. 31 Ekim Perşembe günü ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yanı sıra Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı da katıldı.
ANASAM 8 dilde yayınlanan PKK Terör Örgütü ve 3 dilde yayınlanan Barış Pınarı Harekatı çalışmalarıyla; SODİGEM Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar, Tehlikeli Dijital Oyunlar ve Dijital Bir Terör Örgütü olarak FETÖ çalışmalarıyla; BAUM Blockchain ile Ziyaretçi Takibi ve Arttırılmış Gerçeklik Yöntemi ile Eğitim Materyallerinin Hazırlanması çalışmalarıyla fuarda yer alırken, Açıköğretim Sisteminin e-sertifika programları, Akadema programları, dijital öğretim platformu e-kampus ve Anadolu Mobil uygulamaları ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuar, 3 Kasım Pazar gününe kadar ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.