Site Rengi

DOLAR 32,6005
EURO 34,8189
ALTIN 2.493,24
BIST 9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Ankara’da İnönü Çıkartması

Ankara’da İnönü Çıkartması
03.02.2022
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü İlçesinde devam eden ve planlanan projeler ile alakalı Ankarada birçok ziyarette bulundular. Ziyaretlerde ilçeye yapılan yatırımlar da değerlendirilirken, ilçeye katkı sağlayacak yeni projeler için de görüş alışverişinde bulunuldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI VE TBMMYE ZİYARET

Milletvekili Günay ve Başkan Bozkurt ilk olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile görüştüler. Daha sonra ziyaretler, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, sonrasında ise TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile devam etti. Görüşmelerde mevcut yatırımların ilerleme durumu, tamamlanan yatırımlar ve planlanan yatırımlar ayrıntılı şekilde ele alındı.

İLÇELERİMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretler sonrası Prof. Dr. Günay, ‘’Şehrimiz ve ilçemiz için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. İlçemizde devam eden projeleri yakından takip ediyor, tamamlanan ve hayata geçen projeleri de etkileri bakımından raporluyoruz. İlgili kurum ve kuruluşlar ile sürekli iletişim halindeyiz ayrıca Sayın Bakanlarımız ile, Cumhurbaşkanlığı Strateji Daire Başkanımız ve TBMM Başkanımız ile de projelerimizi değerlendirme fırsatı bulduk, önerilerini aldık. Bu ziyaretler bizler için çok önemli, değerli bakanlarımızın yönlendirmeleri ve destekleri ile hızlı sonuç alıyoruz. Sonuçlarını da ilçelerimizde görmek mümkün. Ben tüm gerçekleştirdiğimiz projelerde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza, bakanlık personellerimize, ilgili kuruluşların yetkililerine şehrimiz ve ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii bu projeleri özen ve özveriyle hazırlayan, planlayan Belediye Başkanımız Kadir Bozkurtun emeği de çok büyük. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.