Site Rengi

DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Ataçağ Koleji ve Odunpazarı Belediyesi İş Birliği ile Ata’ya Saygı Etkinliği

Ataçağ Koleji ve Odunpazarı Belediyesi İş Birliği ile Ata’ya Saygı Etkinliği
12.11.2019
A+
A-
Ataçağ Koleji ve Odunpazarı Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, öğrenci ve öğretmenler Atatürk’ü Anma Günü’nde duygulandırdı. Odunpazarı Belediyesi ve Ataçağ Kolejinin iş birliği ile 11 Kasım 2019 Pazartesi günü Yunus Emre Kültür Merkezinde Ataçağ Koleji, öğrenci ve öğretmenlerinin düzenledikleri “Ata’ya Saygı” isimli etkinlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andı. Öğretmenler gecede Atatürk’ün sevdiği şarkıları koro eşliğinde söylerken öğrenciler kurulan gölge perdesiyle sergiledikleri gösteri ile görsel bir şölen sundular.
Etkinlikte Atatürk’ün unutulmaz Zeybek oynayışı canlandırıldı.
Canlı keman ve solo eserlerle geceye renk katan öğrenciler Atatürk’e olan sevgi, saygı ve minnetlerini en içten duygu ve yetenekleri ile gösterdiler. Etkinliğin sonunda duygu seline kapılan seyirciler, Ulu Önder’in fikirlerini ve varlığını salonda hissettiklerini; emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.