Atik: Milletimiz 15 Temmuz’da destan yazmıştır

Eskişehir’de Yaşayan Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Atik; 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir dedi
Muhammet Atik,Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür. sokağa dökülen Türk milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır. Zaferle sonuçlanan bu anlamlı direnişi ve mücadele ruhunu toplumsal hafızada her daim diri tutmak gerekmektedir.

Erzurumlular Dernek Başkanı Atik,Tüm halkımız şehit olma pahasına hayatlarına kasteden darbecileri etkisiz hâle getirmeyi başardı. Bu, milletimizin birlik ve kararlılığının test edildiği tarihî anlarından biridir. 15 Temmuz Gazilerimize ve diğer tüm gazilerimize Allah’tan şifa dilerim. Ülkemize, bayrağımıza, Milli İdareye sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutlarım.