Site Rengi

DOLAR 32,5870
EURO 34,7196
ALTIN 2.498,90
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Başkan Akman’dan Şehit Gök’ün Evinin Önünde Yaşanan Hadise ile İlgili Açıklama!

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, 6 Ekim 2018'de CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Batman'da şehit olan Neşet Gök'ün babaevine gerçekleştirdiği taziye sırasında bir şahsın Genel Başkanları'na yönelik "Senin ittifâk yaptıklarınız öldürdü onu, hangi yüzle geliyorsunuz?" şeklinde bağırması olayı ile açıklama yaptı. Başkan Akman, Genel Başkanları'na bağıran kişinin AK Parti'nin mahalle sorumlusu olduğunu, hiçbir akrabalık bağlarının olmadığını ifâde etti. Lâkin durum böyle mi idi?
Kaynaklarımızdan doğrulattığımıza göre evet, bağıran şahıs AK Parti 71 Mahallesi Başkanı lâkin aynı zamanda şehit Gök'ün öz be öz dayısı… Başkan Akman'ın açıklaması şöyle:

"Değerli basın mensupları,
Kıymetli Eskişehirliler, 
6.10.2018 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir’imize geldi. Ziyaret programında ilk olarak Eskişehirli şehidimiz Uzman Çavuş Neşet Gök’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ailemize baş sağlığı dileklerimizi ilettik, bu acıların bir daha yaşanmaması konusundaki temennilerimizi dile getirdik. Şehidimizin ailesi bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu acı haberi aldıkları ilk günden itibaren onları yalnız bırakmadığımız ve destek olduğumuz için, teşekkürlerini iletti.
Ziyaretimizin çıkışında AKP’nin bir mahalle sorumlusu olduğunu tespit ettiğimiz kişi, Genel Başkanımızı ve Cumhuriyet Halk Partisini protesto ederek, HDP ile bir ittifak sürecinde olduğumuzu dile getirmiştir.

Şehidimiz üzerinden yapılmaya çalışılan bu kötü siyaset anlayışıyla ilk kez karşılaşmıyoruz. Geçmişten beri bizi PKK ile özdeşleştirmeye çalışan, PKK ile işbirliği içersinde olduğumuzu ifade eden anlayışı esas biz protesto ediyoruz. CHP hiçbir dönemde ne HDP ile ne PKK ile bir işbirliği yapmadı. HDP de mecliste temsil edilen bir parti. HDP’yi terör örgütü olarak görüyorsanız mecliste ne işi var? Bizler, PKK ile işbirliği yapan kim varsa onun karşısındayız ve karşısında da olacağız.
HDP ile İmralı, Oslo, Dolmabahçe görüşmelerini kim yapmıştır? Habur’da PKK’lıları kahraman gibi karşılatanlar kimlerdir?
 Teröristler bu mayınları ne zaman döşedi, hangi valinin bilgisi var? Yerini, silahını bilen bizler değiliz.
Dolayısıyla tüm bu açıklamalarımıza istinaden AKP’nin çözüm (bize göre ihanet) sürecinin kronolojik sıralamasına bakmakta fayda görüyorum.
Esas suçlunun kim olduğunu anlamak için bu ihanet sürecini yeniden hatırlamamızda fayda var.
Bu ülkenin esas gündemi maddesi, ekonomiden eğitime, toplumsal barıştan adalete kadar onarılması gereken birçok konu varken bu yaratılmaya çalışılan çirkin gündem hiçbir zaman kabul görmeyecektir. Bu yanlışları yapan ve esas sorumluları olan AKP zihniyeti Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, milli mücadele kahramanımız İsmet İnönü’ye, milletvekillerimize asla laf uzatamaz.
Hepinize katılımınız için çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.