Site Rengi

DOLAR 32,5286
EURO 34,9090
ALTIN 2.436,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Başkan Bıyık’tan 23 Nisan Mesajı

Başkan Bıyık’tan 23 Nisan Mesajı
22.04.2022
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize verdiği, TBMM’nin kuruluşunun ve Çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

TBMM’nin kuruluşu aynı zamanda küllerinden doğan Yüce Türk Milleti’nin iradesinin temsil edildiği, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ve bağımsızlık ruhumuzu ortaya koyan en önemli adımlarındandır.

Mustafa Kemal Atatürk, yokluklar ve mücadelelerle geçen hayatında geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızı unutmayarak, onlara beslediği büyük bir sevgiyle dünyada emsali görülmemiş bir bayram hediye etmiştir.

Ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan çocuklarımıza ve ailelerine büyük sorumluluk düşmektedir. Her şeyden önce vatanını, milletini, dinini, dilini ve bayrağını seven kahraman çocuklar yetiştirmek ailelerimizin en asli görevidir. İleride mesleği ne olursa olsun, vatan sevgisiyle harmanlanan çocuklar, ömrünün son anına kadar ülkemize sahip çıkacak, uğruna mücadele edecektir.

Ve çocuklarımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” sözleri tüm umudumuzun sizlerde olduğunun kanıtıdır.

Sevgili çocuklar, inanıyorum ki sizler bayrağı elinize alarak, bağımsızlık ruhuyla o bayrağı göklere çıkaracaksınız. Sizler Metehan’ın, Alparslan’ın, Fatih Sultan Mehmet’in ve Mustafa Kemal’in evlatları, torunlarısınız. Ecdadınıza yakışır şekilde kendinizi yetiştirip Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşatacaksınız!

Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, millet iradesinin ilelebet devam edeceği TBMM’nin açılışının 102. Yıl Dönümünü ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, kahraman ecdadımızı ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle anıyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.