Site Rengi

DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Başkan Çalışkan İlçe Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başkan Çalışkan İlçe Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
04.07.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, ilçe ziyaretlerine hız verdi. Geçtiğimiz haftalarda Çifteler ve Alpu İlçesi ziyaret eden Başkan Çalışkan’ın bu haftaki durağıMahmudiye ilçesi oldu. İlçede bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Çalışkan, vatandaşlarla bir araya gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Çalışkan’a ziyaretlerinde; Mahmudiye İlçe Başkanı Murat Uçarer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilât mensupları da eşlik etti.

İlk olarak Eskişehir Mahmudiyeliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Ormantepe mesire alanında düzenlenen şenliğe katılan Başkan Çalışkan, ardından ilçe merkezinde esnaf ile bir araya gelerek sıkıntıları ve talepleri dinledi.

Mahmudiye’yi ilk seçimde tekrar AK Belediyecilik ile buluşturacaklarını vurgulayan Çalışkan, “İlçe ziyaretlerimize tam gaz devam ediyoruz. Kırsal ilçelerde ikamet eden hemşehrilerimizin sorunlarını bizzat dinliyor, notlarımızı alarak çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. İlçemizde esnafımız ile bir araya geldik, sıkıntılarını dinledik. Mahmudiyemizi inşallah ilk seçimde tekrardan AK Belediyeciliğe kavuşturmaya kararlıyız. Çalışmalarımıza ilk günkü aşkla devam ederek sahada basmadık yer bırakmayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.