Site Rengi

DOLAR 32,3605
EURO 34,9640
ALTIN 2.325,39
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Başkan Çalışkan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Çalışkan’dan Kurban Bayramı Mesajı
19.07.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Kurban Bayramı dolayısı bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında şu ifadeleri kullandı

“Bizi bir Kurban Bayramı’na daha eriştiren Rabbimize hamdediyorum.
Milletimizin, tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerle kutluyor, ibadetlerimizin kabul ve makbul olmasını diliyor, bayramın her haneye neşesi ve bereketiyle girmesini temenni ediyorum.

Dargınların barıştığı, dostların kucaklaştığı, ihtiyaç sahiplerinin hatırlandığı müstesna bayram günlerinin, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa da hayırlar getirmesi niyazında bulunuyoruz.

Küresel bir imtihana dönüşen ve etkisini halen hissettiren salgın günlerinde, kelime anlamı “yakınlaşma” olan bir bayramı idrak etmek, bize bu yakınlaşmanın anlamı üzerine düşünme fırsatı vermektedir. Her ibadette olduğu gibi kurban ibadetinde de yüce Allah’a ve onun sevdiği şeylere yaklaşma arzusundayız.

Ailelerimiz, dostlarımız ve arkadaşlarımızla salgın günlerinin mecburiyetiyle fiziki mesafemizi korusak dahi kalbi yakınlığımızla teselli bulacağız.
İhtiyaç sahiplerini unutmayacağız.

Duamız; milletçe birlik, dirlik ve esenlik içinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmaktır.

Bu duygularla hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, nicelerine hep birlikte sağlık, huzur ve esenlik içinde kavuşmayı niyaz ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.