Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Beylikova Mehmet Avdan İlkokulu Projesi

Beylikova Mehmet Avdan İlkokulu Projesi
27.05.2021
A+
A-

Beylikova Mehmet Avdan ilkokulu e twinning ile “Haydi Oku ve Paylaş” diyor.

LET’S READ AND SHARE HAYDİ OKU VE PAYLAŞ!” sloganı ile İlimiz Beylikova ilçesi Mehmet Avdan İlkokulu Öğretmenleri Sunay KIRDÖK, Burcu ERDEM KILIÇASLAN  Sabriye TUTAL ile Odunpazarı ilçesi Vali Sami Sönmez İlkokulu  Öğretmenleri Engin KIRDÖK , H. Hilal KILIÇASLAN ve  Derya GÜVERCİN, ile projeye başlayan öğretmenlerimiz öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflerken aile okuma saatleri etkinliği ile öğrencilerin rol modeli olan ailelerini de projeye dahil ederek okuma alışkanlığını geniş kesimlere yaymayı da hedefliyor.

Burdur, Kütahya, Bulgaristan ve İtalya’dan katılan ortaklarla birlikte yürütülen LET’S READ AND SHARE adlı e twinning projesi kapsamında Nisan ayında bir çok farklı etkinlik düzenlediler.   Önce Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında kitapları zevkle okunan, filmleri keyifle izlenen, 7’den 70’e her kesime hitap eden Rafadan Tayfa yapımcı ve yönetmeni İsmail FİDAN ile buluştu. Öğrencilerin heyecan ve merakla sorduğu sorulara cevap veren İsmail FİDAN, Rafadan Tayfa hakkında bilinmeyenleri anlattı.  

Nisan ayının diğer konuğu, Antropolog ve yazar  Suat Turgut ile online görüşme gerçekleştiren öğrenciler ; rolmodel alacakları gerçek kahramanlar, değerler eğitimi ve sağlam karakterli bireylerin oluşmasında izlenecek yollar üzerine keyifli bir  program gerçekleştirdi.

Son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında proje ortağı olan tüm öğretmen ve öğrenciler Radyo programcısı ve sokak müzisyenliği yapan Dj Murat PEKER ile keyifli vakit geçirdiler. Şarkılar söyleyip dans ettiler.

Mayıs Ayı için projeye katılan yerli ve yabancı tüm öğrencilerle birlikte hikaye yazmayı hedefleyen öğretmenlerimiz proje yolculuklarına minik yazarlar keşfederek devam etmek istiyorlar.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.