Site Rengi

DOLAR 32,3381
EURO 35,1961
ALTIN 2.248,29
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 9°C
Cts 13°C

BoyPlas’tan AKUT’a Malzeme Desteği

BoyPlas’tan AKUT’a Malzeme Desteği
03.02.2021
A+
A-

BoyPlast, gönüllülük projelerine bir yenisi daha ekledi. Firma, Türkiye’nin ilk gönüllü Arama Kurtarma Derneği olan AKUT’a malzeme desteğinde bulundu.

BoyPlast, sel, heyelan ve deprem gibi doğal afetlerde insanlığın yardımına koşan AKUT Arama Kurtarma Derneği Eskişehir Temsilciliğine gelen talep üzerine malzeme desteğinde bulundu. BoyPlast Eskişehir tesislerinde gerçekleşen törene BoyPlast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç, AKUT Eskişehir Derneği Ekip Lideri Mete Kızıl, dernek üyeleri ve firma yetkilileri katıldı. Saraç, Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan AKUT’un önemli bir misyon üstelendiğini aktararak, “AKUT, Türkiye’nin gönüllülük esasıyla çalışan önemli bir sivil toplum kuruluşlarından biri. Üstlendiği misyon gereği çok önemli bir yerde” ifadelerinde bulundu. Saraç, afetlerde can ve mal kaybının çok olmaması için önceden tedbir alınmasının gerektiğini vurgulayarak, “BoyPlast olarak  AKUT’a destek olmak istedik. İnşallah, talep edilen arma kurtarma ekipmanları  sadece eğitimlerde kullanılır, hiçbir zaman gerçek bir afette kullanılmak durumunda kalınmaz diye konuştu. Saraç, firma olarak gönüllülük projelerinin artarak devam edeceğini belirtti.

AKUT Eskişehir Derneği Ekip Lideri Mete Kızıl, desteklerinden dolayı Başkan Saraç’a teşekkürlerini ileterek, “AKUT’a bağış yaparak daha çok hayatın kurtarılmasına destek oldunuz. Vermiş olduğunuz destekle AKUT’un daha etkin ve donanımlı hale gelmesine katkıda bulunduğunuz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından, AKUT Eskişehir Derneği Ekip Lideri Mete Kızıl, BoyPlast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.