Site Rengi

DOLAR 32,3605
EURO 34,9640
ALTIN 2.325,39
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Bu Sefer de 12 Yıllık Tanker Tartışması

Bu Sefer de 12 Yıllık Tanker Tartışması
17.09.2020
A+
A-

Şehrimiz gündemini işgal eden damacana skandalı sıcak gündem olarak tazeliğini korurken şimdi de damacana yerine su tankeriyle dağıtım tartışması alevlendi.
Odunpazarı Belediyesi’nin kendi birimlerine ve iktisadi teşekküllerine su tankeriyle dağıtım yaptığı bilgisi ve fotoğrafı sosyal medyada dolaşması üzerine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz Twitter üzerinden tepki gösterdi. Burgaz twetinde:
“Bu tankerin su dağıtımına dair Sağlık Müdürlüğüne
▪︎Bilgi verildi mi?
▪︎Herhangi bir izin alındı mı?

Ben kısa bir araştırma yaptım ancak izne dair bilgiye ulaşamadım! Var ise açıklama yapar mısınız?” yazarak Odunpazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şenol Durur’u etiketledi.
Durur da cevaben 2008 yılında Eskişehir Valiliğinden alınmış izin belgesini paylaştı.

Halbuki bu belgede atıfta bulunulan yönetmelik 19 Ağustos 2014 tarihinde değiştiği iddia edildi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Burgaz, ikinci tweetinde ise:
“Ben 12 yıl önce alınmış belgeyi sormadım! Bir daha tekrarlıyorum:
▪︎Sağlık İl Müdürlüğü’ne her ay araç ile dağıtım durumu ile ilgili bildirimi yaptınız mı?” paylaşımına Durur’dan henüz bir cevap gelmediği gözlendi.

Bu tartışma Odunpazarı Belediyesi Özel Kalem  müdürünün kendisi göreve geldikten sonra değişen Yönetmelikten haberi yok mu sorusunu da akıllara getirdi.

Peki konuyla ilgili yönetmelikte ne diyor? O da aşağıda mevcut:

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/08/20140819-12.htm

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.