Site Rengi

DOLAR 32,4905
EURO 34,9546
ALTIN 2.435,08
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bulgaristan’dan İş İnsanları İkinci Kez Eskişehir’e Gelecek

Bulgaristan’dan İş İnsanları İkinci Kez Eskişehir’e Gelecek
12.11.2019
A+
A-
Nisan 2019’da Eskişehir’e gelen Bulgar-Türk İşadamları Derneği bu kez Eskişehir Ticaret Odası’nın davetlisi olarak Eskişehir İnşaat Fuarı kapsamında üreticilerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek kurum ve kuruluşları ziyaret edecek.

Eskişehir’e ilk temasını Nisan 2019’da gerçekleştiren Bulgar-Türk İşadamları Derneği (BULTİŞ) bir dizi iş görüşmesi yapmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere ikinci kez şehrimize konuk olacak. Daha önce Eskişehir Rumeli İş İnsanları Derneği’nin(ERİAD) davetlisi olarak Eskişehir’e gelen Bulgar-Türk İşadamları Derneği bu kez 14-17 Kasım tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Eskişehir İnşaat Fuarı’nı ziyaret edecek. Heyette Bulgar-Türk İşadamları Derneği Başkanı DonkaKoleva, Nedelino Belediye Başkanı Boyan Kehayov ile otomotiv, yapı ve endüstriyel tasarım, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren firmaların yöneticileri yer alacak.

Bulgaristan -Eskişehir ticaret köprüsü için ikinci adım Bulgar-Türk İşadamları Derneği heyeti, 4 gün sürecek fuar boyunca inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarla birebir görüşmeler gerçekleştirecek. BULTİŞ heyeti ayrıca ETO ve ERİAD ile bir araya gelerek, Eskişehir’deki kurum ve kuruluşları ziyaret edecek. ERİAD Başkanı İbrahim Durgut, 19 Nisan 2019’da BULTİŞ heyeti ile gerçekleştirilen toplantıda amaçlarının Eskişehir ve Bulgaristan arasındaki karşılıklı ticareti geliştirmek ve işbirliğini güçlendirmek olduğunu dile getirmişti. ETO Başkanı Metin Güler ise iki ülke arasındaki dostluk bağlarının ticarete de yansıması gerektiğine dikkat çekmişti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.